Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Έκρηξη σε σάκο με πέντε μηχανισμούς σε σταθμό τρένου στο Νιού Τζέρσεϊ (video)

Εξερράγη τελικά το ύποπτο αντικείμενο που εντοπίστηκε νωρίτερα σε σταθμό τρένου στην περιοχή Ελίζαμπεθ στο Νιού Τζέρσεϊ.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης η έκρηξη δεν ήταν ελεγχόμενη και σημειώθηκε όταν ένα ρομπότ ερευνούσε τον σάκο που βρήκαν δύο άνδρες κάτω από τις γραμμές του τρένου στις 9:30 το βράδυ (ώρα ΗΠΑ) αν και οι αρχικες πληροφορίες έλεγαν ότι το πακέτο εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων.

Η στιγμή της έκρηξης:



Οι δυο άνδρες κατά πληροφορίες αρχικά πίστεψαν ότι επρόκειτο για κάποιο αντικείμενο αξίας αλλά στη συνέχεια το παράτησαν όταν είδαν να εξέχουν κάποια καλώδια.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς ή ζημιές από την έκρηξη. Κατά πληροφορίες, μάλιστα, στο σάκο δεν υπήρχε μια αλλά συνολικά πέντε ύποπτες συσκευες.

Στο σημείο είχαν κληθεί πυροτεχνουργοί ενώ εικόνα στην αστυνομία έδινε και ένα drone. «Το drone μας έδωσε την εικόνα ότι το πακέτο είναι ύποπτο και μπορεί να πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό» είχε δηλώσει εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι σε κάδο απορριμμάτων είχε τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμος που εξερράγη σε αγώνα δρόμου στο Νιού Τζέρσεϊ το απόγευμα του Σαββάτου αλλά και στο Μανχάταν το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου