Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΜasterChef: Υπάρχει ειδύλλιο μεταξύ Μάρλεν και Βαρθαλίτη; -Τι αποκάλυψε η θεία της (video)

Η θεία της Μάρλεν αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν την ανιψιά της να είναι ζευγάρι με τον συμπαίκτη της στο MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη.

“Όχι δεν υπάρχει ειδύλλιο με τον Σταύρο. Είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει, μιλήσαμε και χθες με τη Μάρλεν. Ήρθε η κόρη μου η μικρή και μου είπε πως λένε για ειδύλλιο. Και της έστειλα μήνυμα της Μάρλεν και μου λέει όχι θεία, μην τα πιστεύεις αυτά. Θα το ήξερα, θα μου το έλεγε. Έχουμε καλή σχέση με τη Μάρλεν. Έχουμε 12 χρόνια διαφορά, μαζί μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι. Είμαστε πολύ δεμένες” εξήγησε η θεία της Μάρλεν, Νεκταρία Γρυντάκη, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day.

Σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Μάρλεν και τη Μαρία είπε: “Η Μαρλέν είναι αυθόρμητη, είναι αληθινή. Μπήκε μέσα και είπε αυτό που πίστευε και ίσως αυτό δεν άρεσε της Μαρίας και κήρυξε τον πόλεμο στη Μαριλένα”.

“Η μαγειρική για τη Μαριλένα είναι η ζωή της. Από τότε που ήταν μικρή τριγύριζε στις κουζίνες. Η σχέση που είχε στο Λονδίνο τελείωσε. Ήξερε ότι θα μείνει στην Ελλάδα, δεν μπορούσε να δεσμεύσει το παιδί και χώρισαν φιλικά”, ανέφερε μεταξύ άλλων η θεία της.



το είδαμε enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου