Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Έχουμε ξεφύγει! Strip show Ρωσίδας σε παραλία της Πάφου μαζί με έναν πελεκάνο (video)

Κάπου το κακό έχει παραγίνει, καθώς μέρα μεσημέρι εκτυλίχθηκαν εικόνες που δεν αρμόζουν σε έναν τουριστικό προορισμού όπως είναι η όμορφη Πάφος...
όταν Ρωσίδα τουρίστρια επέλεξε ένα σημείο απέναντι από την λιμενική αστυνομία για να τα πετάξει όλα έξω και να ποζάρει για χάρη του συντρόφου της θεόγυμνη αγκαλιά με τον πελεκάνο-μασκότ γνωστού εστιατορίου.

Το live sex show με τον πελεκάνο ωστόσο δεν πήγαινε και πολύ καλά, καθώς το άμοιρο πτηνό δεν είχε τις ίδιες ορέξεις με την δεσποινίδα για παιχνίδια μπροστά στον φακό.

Ο "φωτογράφος" σύντροφός της τότε παρενέβη προκειμένου να τιθασευθεί ο άτυχος πελεκάνος εν μέσω πλήθους περαστικών και τουριστών οι οποίοι είχαν μείνει άναυδοι από τα όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους.

Ο σύντροφος-φωτογράφος της κοπέλας τοποθέτησε εν συνεχεία τον πελεκάνο πάνω της με αυτήν να έχει κάτσει στα τέσσερα, καθώς το πτηνό δεν ήθελε με τίποτα να μπει ανάμεσα στα πόδια της.

Ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ απέναντι από το περιστατικό βρίσκεται η Λιμενική Αστυνομία δεν υπήρξε κανενός είδους επέμβαση και παρά το γεγονός ότι περαστικοί ειδοποίησαν τις αρχές να παρέμβουν η αντίδραση υπήρξε τόσο καθυστερημένη που το ζευγαράκι είχε προλάβει να αποχωρήσει.

Σε κάθε περίπτωση, έχει υπάρξει καταγγελία στην αστυνομία για κακοποίηση του πτηνού, οπότε το περιστατικό διερευνάται.

Δείτε το video και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου