Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Συνεβη στο Μεχικό: Αδέσποτα σκυλιά πήγαν στην κηδεία της γυναίκας που τα φρόντιζε

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της κηδείας μιας γυναίκας που φρόντιζε τα αδέσποτα της γειτονιάς της. Σκυλιά που θέλησαν να πουν το δικό τους «αντίο» ακολούθησαν την πομπή και παρέμειναν για ώρες στο χώρο που βρισκόταν η νεκρή.

Η Μαργαρίτα Σουάρεζ από το Μεξικό ήταν γνωστή στη γειτονιά της για την αγάπη της για τα ζώα και για τη φροντίδα που τους προσέφερε.


Πριν από δυο εβδομάδες η γυναίκα πέθανε, καθώς έδινε από καιρό μάχη με ανίατη ασθένεια. Κατά τη διάρκεια της κηδείας που έγινε στις 15 Μαρτίου οι παρευρισκόμενοι έμειναν άναυδοι όταν εμφανίστηκαν στο γραφείο τελετών σκυλιά που είχαν ακολουθήσει την πομπή πίσω από τη νεκροφόρα.

Οι υπάλληλοι του γραφείου τελετών δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για το περιστατικό, οπότε όλοι υπέθεσαν πως πρόκειται για κάποια από τα αδέσποτα που τάιζε η γυναίκα και που ήθελαν με τον τρόπο αυτό να της πουν το δικό τους «ευχαριστώ» και το δικό τους «αντίο».


Οι συγγενείς της Σουάρεζ άφησαν τα σκυλιά να μείνουν στο δωμάτιο όπου βρισκόταν το φέρετρο και αυτά παρέμειναν εκεί ήσυχα.


«Μέσα στον πόνο μας, αυτή ήταν μια αίσθηση χαράς, ήταν υπέροχο», είπε η κόρη της Μαργαρίτα Σουάρεζ, Πατρίτσια Ουρούτια, για την απρόσμενη μάζωξη.


Και η ίδια πιστεύει πως τα ζώα ήθελαν αν πουν «αντίο» στη μητέρα της και τα άφησε να παραμείνουν στο χώρο.

Τα ζώα έμειναν για ώρες εκεί και έφυγαν μόνο όταν ξεκίνησε η διαδικασία της καύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου