Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Συγκλονίζει ο πατέρας 26χρονου που αναζητά τον γιό του μετά την τραγωδία στα Τέμπη: “Να το χαίρονται το τρενάκι του τρόμου” (video)

Πατέρας του οποίου ο 26χρονος γιος αγνοείται μετά την τραγωδία στα Τέμπη με την σύγκρουση των τρένων, βρίσκεται σε απόγνωση έξω από το ΓΝΛ.

«Ο γιος μου με έναν φίλο του ήταν μέσα. Ήταν τριήμερο στην Αθήνα και επέστρεφαν Θεσσαλονίκη. Δεν γνωρίζω τίποτα ακόμα, δεν είναι σε καμία λίστα από αυτή που ήταν στα νοσοκομεία. Περιμένουμε να ξεκινήσει η αναγνώριση. Τώρα σε τι κατάσταση είναι αυτή που βρήκαν δεν ξέρουμε. Μας είπαν να δώσουμε περιγραφή και θα μας πάρουν τηλέφωνο.

Είμαστε εδώ από τα ξημερώματα. Όταν είδαμε ότι δεν είναι στη Θεσσαλονίκη με τα πούλμαν, που μας πουλούσαν και φούμαρα για 275 άτομα ότι γυρνάνε και ήταν μόνο τρία λεωφορεία, ξεκινήσαμε για εδώ. Μόνο το ΑΧΕΠΑ μας έδωσε ενημέρωση ότι δεν είναι σε καμία λίστα. Όλα τα άλλα τα νοσοκομεία δεν σήκωναν τα τηλέφωνα».

«Αγνοείται ο άνθρωπός μου μαζί με τον φίλο του. Είχαν πάει να δουν τις κοπέλες τους. Να το χαίρονται το τρενάκι του τρόμου. Οι αστυνομικοί μας ρωτούν τι ρούχα φορούσαν αν είχαν τατουάζ ή φορούσαν σκουλαρίκια για να γίνει η αναγνώριση. Δεν ξέρουμε τίποτα, δεν ξέρουμε που είναι οι άνθρωπόι μας.

Να πληρώσουν όλοι υπεύθυνοι γι’αυτό το ελληνικό χάλι. 2023 και τρακάρουν τρένα και μάλιστα σε διπλή γραμμή”.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου