Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Κυπελλούχος της Γ’ Εθνικής ο ΑΟ Τρίκαλα!

«Ψυχωμένη» εμφάνιση μπροστά σε εκατοντάδες Τρικαλινούς που ταξίδεψαν στην Άμφισσα αγνοώντας τις ακατανόητες …απαγορεύσεις.

Στο Δημοτικό Στάδιο της Άμφισσας, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι, η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα, προκειμένου, να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Πειραιώς, στον τελικό του κυπέλλου ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, στο ντεμπούτο του Περικλή Αμανατίδη ως προπονητή της ομάδας των Τρικάλων.

Στο γήπεδο φίλαθλοι και των 2 ομάδων, θέλοντας να αποδείξουν το …ακαταλόγιστο αλλά και την …ανικανότητα των αρμοδίων να εμποδίζουν την παρουσία φιλάθλων σε ένα τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου και με μια απόφαση που ΟΥΔΕΠΟΤΕ δημοσιοποιήθηκε από αυτούς που την πήραν και είχαν την ΕΥΘΥΝΗ της δημοσιοποίησης στα ΜΜΕ των Τρικάλων για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Α.Ο. Τρίκαλα και του Εθνικού Πειραιώς, ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι…

Πρέπει οι αρμόδιοι να αντιληφθούν ότι το ποδόσφαιρο είναι ΘΕΑΜΑ και ή θα διεξάγεται με φιλάθλους είτε ΚΑΘΟΛΟΥ …
Ποδόσφαιρο για να το βλέπουν τα …περιστέρια μόνο στην ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει…

Πριν τον αγώνα ποδοσφαιριστές από Ακαδημίες του ΑΟ Τρίκαλα, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πήραν το χειροκρότημα και από τους φιλάθλους του Εθνικού Πειραιώς, ενώ ο Δημήτρης Τσόγιας, πρόσφερε εκ μέρους της Διοίκησης του Α.Ο. Τρίκαλα, ανθοδέσμη στον «Εθνικάρα»…

Με την συμπλήρωση του δεκαλέπτου η εξέδρα των Τρικάλων πήρε «φωτιά» όταν ο Σαχινίδης σούταρε, η μπάλα βρήκες στον Μακρή και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 28΄ο Κέρι σουτάρει και ο αντίπαλος τερματοφύλακας αποσοβεί το γκολ…

Στο 33΄ ο Εθνικός «αγγίζει» την ισοφάριση, καθώς η μπάλα βρίσκει το δοκάρι του Ντάσκα.

Στο 38΄ ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι σε χέρι του Τέλλιου και ο Εθνικός ισοφαρίζει το παιχνίδι.

Στο 42΄ η κεφαλιά του Σαχινίδη εξουδετερώνεται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα

Στο 50΄ ήταν η σειρά της ομάδας των Τρικάλων να στήσει την μπάλα στην «άσπρη βούλα» όταν σε σουτ του Κέρι υπήρξε χέρι αντιπάλου και ο Βαγγελί «έσπασε» την κακοδαιμονία της ομάδας από τα 11 μέτρα δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα των Τρικάλων.

Στο 59΄ κεφαλιά του Βαγγελί και …3-1 με τους … «Σακαφλιάδες» στα …ουράνια…

Στο 80΄ ο Σαχινίδης «οπλίζει» αλλά του σουτ που εξαπολύει βρίσκει σε ετοιμότητα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 84΄ ο Εθνικός ξαναμπαίνει στο παιχνίδι μειώνοντας σε 3-2 και αρχίζει να πιέζει για την ισοφάριση και στο 87΄ζητά πέναλτι και 2 λεπτά αργότερα το ματς διακόπτεται για 10 λεπτά περίπου από τον διαιτητή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Πριν το τελικό σφύριγμα του αγώνα ο Κέρι οδηγεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε μεγάλη απόκρουση.

ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Τέλλος, Παπαευθυμίου Π., Κουτσόπουλος, Σπάσιτς, Βαγγελί, Κέρι, Μοσχάκης (74΄Ζυγκερίδης) , Καμπλιώνης (90+ Μπασιάκας), Σαχινίδης (82΄Πέντσας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου