Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Θάνος Τζήμερος βρέθηκε στα Τρίκαλα

Ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» βρέθηκε στα Τρίκαλα και προγραμματίζει σειρά συναντήσεων με σοβαρά στελέχη τα οποία θα συγκροτήσουν τη νομαρχιακή οργάνωση του κόμματος…

Όπως είπε χαρακτηριστικά «είναι φυσικό όταν ένα κόμμα ξεκινά από το μηδέν να το προσεγγίζουν ακόμη και άνθρωποι οι οποίοι χαρακτηρίζονται και από κάποια γραφικότητα. Εμείς κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα, θέλουμε νέους και δυναμικούς ανθρώπους, επαγγελματίες, που να έχουν εργαστεί στη ζωή τους για να πορευτούν μαζί μας». Ο κ. Θάνος Τζήμερος πέραν των επαφών που επιδιώκει στα Τρίκαλα, παρέθεσε και συνέντευξη τύπου όπου ανέλυσε τις θέσεις του κόμματός του. Ζήτησε λιγότερο Κράτος και «έναν Δημόσιο τομέα όπου θα παραμείνουν οι άξιοι και όχι τα μέλη των κομματικών στρατών», έκανε λόγο για ανάγκη προώθησης διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και ουσιαστικής στήριξης της επιχειρηματικότητας.

Ο κ. Τζήμεος βρίσκεται στη περιοχή μας με αφορμή την πρώτη ημερίδα του κόμματος, η οποία πραγματοποιείται την Κυριακή στη Λάρισα «και έχει συμβολικό χαρακτήρα» όπως είπε «καθώς δείχνει την ανάγκη επιστροφής στην παραγωγή και την απαλλαγή του πρωτογενούς τομέα από την λογική των επιδοτήσεων».

Τον κ. Τζήμερο συνοδεύουν στα Τρίκαλα, η γραμματέας του κόμματος κα Μάρω Καψή και στελέχη της «Δημιουργίας Ξανά».
πηγή:trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου