Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Ραγδαίες εξελίξεις στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά -Φτάνουν στους δράστες του φονικού; (video)

Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά με τις αρχές να βρίσκονται κοντά στον έναν δράστη, ενώ μειώθηκε αρκετά ο κύκλος των υπόπτων.

Συγκεκριμένα ο 32χρονος πιλότος είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών που έχουν διαπράξει ανάλογης αγριότητας ληστείες, ενώ ο κύκλος των υπόπτων έχει κλείσει στα 10-15 άτομα, ένα από τα οποία έχει τα χαρακτηριστικά της περιγραφής του.

Μέσα στον κύκλο των 10-15 υπόπτων που έχει σχηματίσει η ΕΛ.ΑΣ., ένας από αυτούς φαίνεται ότι ταιριάζει περισσότερο με την περιγραφή που έχει δώσει ο πιλότος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι δράστες της στυγερής δολοφονίας φέρονται να είναι αλβανικής καταγωγής.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη κοπέλα, ενώ βρισκόταν δίπλα στο βρέφος της, έχει βρεθεί, ακόμη, αποτύπωμα παπουτσιού που ανήκει σε έναν από τους δράστες και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του πιλότου και εκπαιδευτή του συζύγου της άτυχης Καρολάιν. Ο έμπειρος εκπαιδευτής της πολιτικής αεροπορίας και η σύζυγός του, έπεσαν θύματα άγριας ληστείας στην πολυτελή μονοκατοικία τους στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το σενάριο ο δράστης να είναι κάποιος από τα 10 άτομα που ξεχώρισε ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης, δεν είναι πολύ ισχυρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου