Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Βελόπουλος: Ο Αποστολίδης μοιάζει με τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά με ακραίους χαρακτηρισμούς κατά του επικεφαλής της εθνικής αντιπροσωπείας κατά τις διερευνητικές με την Τουρκία Παύλου Αποστολίδη εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Αναφερόμενος στις διερευνητικές επαφές και τον κ. Αποστολίδη ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε ότι είναι σαν να στέλνεις τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες.

“ Ένα δείγμα του κυρίου αυτού ο οποίος ήταν γραμματέας στην πρεσβεία στην Κύπρο το 1974 είναι όσα σχετικά είχε πει στο ΕΛΙΑΜΕΠ. Ακούστε τι έλεγε: Το 1974 τουρκική δύναμη αποιβιβαστηκε στο νησί. Και αυτόν τον στέλνουμε στις διερευνητικές. Σαν να στέλνετε τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες. Στις Θερμοπύλες όμως στέλνεις τον Λεωνίδα να πει ή την ή επί τας” είπε.

Ο κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε ατόπημα του Πρωθυπουργού τη δήλωση ότι συζητά και θαλάσσιες ζώνες με την Τουρκία και μίλησε για στημένο παιχνίδι καθώς όταν επικρέμεται το casus belli οι διερευνητικές είναι εθνική υπαναχώρηση και φοβικό σύνδρομο. Αίσθηση προκάλεσαν πάντως και οι αναφορές του κ. Βελόπουλου σε μάχη με αίμα .

“Ό,τι κερδήθηκε με αίμα το ξαναπαίρνεις με αίμα αν το χάσεις. Η Θράκη, τα Δωδεκάνησα , το Αιγαίο αν χαθούν θα τα επανακερδίσουμε μόνο με αίμα και όχι με διπλωματικές συμφωνίες. Στην Κύπρο όλοι ήσασταν με το σχέδιο Ανάν. Η Κύπρος μπήκε όμως στην Ευρώπη με το ΟΧΙ του Παπαδόπουλου. Τα “ΟΧΙ” που λες είναι το κέρδος στο εθνικό σου θέμα. Έναν Τάσσο Παπαδόπουλο χρειάζεται η ΕΛΛΑΣ.Όχι να δίδεις γη και ύδωρ” τόνισε.
το είδαμε real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου