Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γυναίκα σώθηκε από πυροβολισμό λόγω της σιλικόνης στο στήθος της (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Τορόντο, όταν μια 30χρονη γυναίκα πυροβολήθηκε ενώ περπατούσε στο δρόμο, αλλά δεν έπαθε τίποτα, καθώς την έσωσε η σιλικόνη που είχε στο στήθος της.

Η σφαίρα χτύπησε τη γυναίκα στο στήθος, αλλά εξοστρακίστηκε λόγω του εμφυτεύματος σιλικόνης που είχε πρόσφατα προσθέσει. Το περιστατικό συνέβη το 2018, αλλά έγινε πρόσφατα γνωστό και δεν είναι το μοναδικό παρόμοιο, καθώς κι άλλες γυναίκες στο παρελθόν «γλίτωσαν» από πυροβολισμό με τον ίδιο τρόπο.

Οι χειρουργοί, που της αφαίρεσαν τη σφαίρα, βρήκαν μόνο ένα τραύμα εισόδου. Όπως διαπιστώθηκε, η σφαίρα πέρασε από το αριστερό εμφύτευμα στο δεξί χωρίς να χτυπήσει κανένα ζωτικό όργανο, αφού η σιλικόνη «προστάτευσε» τόσο την καρδιά όσο και την ενδοθωρακική κοιλότητα. «Το εμφύτευμα σαφέστατα προκάλεσε την αλλαγή στην τροχιά της σφαίρας», εξήγησε ο δρ. Τζιανκάρλο Μακ Έβενι.

Παρότι ο πυροβολισμός ήταν από κοντινή απόσταση, η 30χρονη Καναδή γλίτωσε με ένα σπασμένο πλευρό και τα δύο κατεστραμμένα εμφυτεύματα σιλικόνης, τα οποία εν τέλει ήταν εκείνα που της έσωσαν τη ζωή. Ο δράστης παραμένει άγνωστος, ενώ άφαντο είναι και το όπλο, με την καναδική αστυνομία να έχει αφήσει ανοιχτή την υπόθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου