Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Απόλυτος ξεπεσμός! Σοκάρουν οι φωτογραφίες Ελληνίδων που ξεγυμνώνονται μπροστά στα μάτια περαστικών για λίγα.. ευρώ

Πιο κάτω δεν έχει! Ο απόλυτος ξεπεσμός νεαρών Ελληνίδων, οι οποίες δεν διστάζουν να ξεφτιλιστούν εκθέτοντας τα ολόγυμνα κορμιά τους στον φωτογραφικό φακό σε δημόσια θέα στα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας και μάλιστα σε ώρες αιχμής για να κερδίσουν λίγα ευρώ, δείχνει την κατρακύλα που έχει πάρει για τα καλά η ελληνική κοινωνία!

Όπως αποκαλύπτεται από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso», οι ανεγκέφαλες νεαρές προκαλούν βάναυσα το κοινό αίσθημα καθώς ξεγυμνώνονται ανερυθρίαστα σε δρόμους και πάρκα της Αθήνας, αδιαφορώντας επιδεικτικά για την παρουσία μικρών παιδιών, γονιών, ηλικιωμένων, εργαζομένων που τις παρακολουθούν εμβρόντητοι να κάνουν… στριπτίζ μπροστά στα μάτια τους!


Οι εικόνες της ντροπής, διακινούνται ανάμεσα σε χρήστες του διαδικτύου, που πληρώνουν προκειμένου να δουν τις ξετσίπωτες νεαρές σε «επικίνδυνες» γυμνές αποστολές σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.


Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες τα κορίτσια της διπλανής πόρτας ξεβρακώνονται σε ώρες αιχμής, προσβάλλοντας τη δημόσια αιδώ, αδιαφορούν για τον αν θα σκανδαλίσουν με τα γυμνά κορμιά τους περαστικούς, οικογένειες που κάνουν τη βόλτα τους, μικρά παιδιά και ηλικιωμένους που βγήκαν να πάρουν τον αέρα τους.


Δεν διστάζουν μάλιστα να ξεγυμνωθούν μέρα μεσημέρι στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την Ερμού, στο Μοναστηράκι, σε εμπορικά κέντρα, πάρκα ακόμη και εργοτάξια!

Ολα αυτά γίνονται με το φως της ημέρας και σε ώρα αιχμής. Και μέσα σε όλα αυτά προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχει πέσει στην αντίληψη αστυνομικών που περιπολούν ή σεκιουριτάδων για να τις μαζέψουν…
το είδαμε newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου