Σίγουρα το λεμόνι είναι ένα από τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιείς σε πολλά φαγητά και πιθανόν συχνά να χρειάζεται απλά λίγες σταγόνες είναι λίγο χυμό από αυτό.
Εξάλλου τα λεμόνια είναι ένα από τα βασικά υλικά στην μαγειρική, μια και προσφέρει σημαντικές... λύσεις στο φαγητό που ετοιμάζουμε, ενώ δίνει άλλο... άρωμα και γεύση όταν συνδυαστεί με κρέατα που έχουμε ετοιμάσει, είτε στην σχάρα, είτε στον φούρνο.
Το πιθανότερο είναι ότι το κόβεις στη μέση για να το χρησιμοποιήσεις. Μπορεί να θεωρείς πώς ο τρόπος σου είναι ο σωστός, αλλά μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι περισσότεροι κόβουμε τα λεμόνια στην μέση και τα αφήνουμε έτσι στο ψυγείο ή τα πετάμε στα σκουπίδια.
Όμως, υπάρχει ένας τρόπος που θα μας βοηθήσει να μην... χάνουμε καθόλου χυμό από τα λεμόνια μας.
Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις είναι να τρυπάς το λεμόνι με πιρούνι και μετά να το ζουλήξεις όσο χρειάζεσαι. Έτσι θα χαλάσεις μόνο την ποσότητα που θέλεις.
Εξάλλου τα λεμόνια είναι ένα από τα βασικά υλικά στην μαγειρική, μια και προσφέρει σημαντικές... λύσεις στο φαγητό που ετοιμάζουμε, ενώ δίνει άλλο... άρωμα και γεύση όταν συνδυαστεί με κρέατα που έχουμε ετοιμάσει, είτε στην σχάρα, είτε στον φούρνο.
Το πιθανότερο είναι ότι το κόβεις στη μέση για να το χρησιμοποιήσεις. Μπορεί να θεωρείς πώς ο τρόπος σου είναι ο σωστός, αλλά μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι περισσότεροι κόβουμε τα λεμόνια στην μέση και τα αφήνουμε έτσι στο ψυγείο ή τα πετάμε στα σκουπίδια.
Όμως, υπάρχει ένας τρόπος που θα μας βοηθήσει να μην... χάνουμε καθόλου χυμό από τα λεμόνια μας.
Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις είναι να τρυπάς το λεμόνι με πιρούνι και μετά να το ζουλήξεις όσο χρειάζεσαι. Έτσι θα χαλάσεις μόνο την ποσότητα που θέλεις.
το είδαμε news.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου