Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Σπύρος Μπιμπίλας: Νευρίασα με τους ηθοποιούς που έβγαιναν από τα πλουσιόσπιτα να λένε τι ωραία περνάνε στον κορωνοϊό

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας με συμπεριφορές συναδέλφων του κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορωνοϊού.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και δεν έκρυψε την ανησυχία του για το μέλλον του επαγγέλματος, το οποίο πλήττεται σοβαρά από την πανδημία του κορωνοϊού.

«Είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένος με πάρα πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας [...] δεν θέλω να ξαναπατήσω το πόδι στη σκηνή παρά μόνο αν σοβαρευτούμε όλοι, το κράτος, οι επιχειρηματίες και οι ηθοποιοί» είπε.

Εξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας με τους ηθοποιούς στην καραντίνα

«Αν επικρατήσει ακόμη ο τρόμος του κορωνοϊού δεν θα υπάρχουν θέσεις, θα δουλεύουν τόσο λίγοι άνθρωποι που υπόλοιποι θα βαράνε τουμπερλέκι;» υποστήριξε ο Σπύρος Μπιμπίλας, που παρόλα αυτά εμφανίστηκε αρνητικός στην επιλογή ηθοποιών να δέχονται θέσεις παρουσιαστή στην τηλεόραση.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας όμως έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος και από τα live ορισμένων ηθοποιών κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μέσω instagram ή άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης. «Νευρίασα με τους ηθοποιούς που έβγαιναν από πλουσιόσπιτα να λένε τι ωραία που περνάνε στον κορωνοϊό... πόσο κάναν αυτογνωσία, πόσο ωραία περάσανε με την οικογένειά τους και τι ωραία, τι καλά που κλειστήκαμε μες στα σπίτια μας» είπε.

Βίντεο: Γελοιότητες να λες ότι είναι καλά να κλείνεσαι σπίτι σου

«Εγώ όλα αυτά τα βρίσκω γελοιότητες, καθόλου καλά δεν είναι να κλείνεσαι μες στο σπίτι σου, καθόλου καλά δεν είναι κάποιος να σου λέει «μένε μέσα, δεν θα βγεις έξω» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Δείτε από το 8'30'' και έπειτα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου