Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Αμοιβή σε όποιον καταφέρει να βγάλει λάστιχο σφηνωμένο σε κροκόδειλο εδώ και 6 χρόνια

Αμοιβή προσφέρει μια επαρχία στην Ινδονησία σε όποιον είναι αρκετά γενναίος ώστε να απελευθερώσει έναν κροκόδειλο από ένα λάστιχο μηχανής που έχει κολλήσει στον λαιμό του.


Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Antara της Ινδονησίας, ο κροκόδειλος των 13 μέτρων κουβαλά μαζί του το αντικείμενο τουλάχιστον από το 2013, όταν και έκανε την εμφάνισή του στον ποταμό Παλού.

Ο κροκόδειλος επέζησε από τον σεισμό και το τσουνάμι που έπληξε την περιοχή το 2018, αλλά το ελαστικό δεν βγήκε ποτέ από τον λαιμό του.

Ο μεγαλύτερος φόβος αυτή την ώρα είναι μήπως το ζώο πνιγεί. Η Κεντρική Υπηρεσία Διατήρησης Φυσικών Πόρων της χώρας ανακοίνωσε πως ξεκινά διαγωνισμό ώστε να βρεθεί αυτός που θα σώσει το ερπετό.

«Θα δοθεί μια ανταμοιβή σε όποιον καταφέρει να το απελευθερώσει από τα δεσμά του», δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας, Χασμούνι Χασμάρ, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες για την αμοιβή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν γίνει κι άλλες προσπάθειες για την αφαίρεση του ελαστικού. Το 2018 ο στρατιωτικός και ψαράς, Μουχάμαντ Πάντζι, έκανε μια απόπειρα χωρίς ωστόσο επιτυχία. Είχε προσπαθήσει να δελεάσει το ερπετό με ένα κομμάτι κρέας.
το είδαμε huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου