Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Λεβέντης προς κυβέρνηση για το χρέος: Να μην σας πω τι πήρατε... (video)

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης από το βήμα της βουλής, κατά την πρώτη του τοποθέτηση στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2017.

«Λέγατε ότι θα πάρετε κούρεμα για το χρέος και είχα προειδοποιήσει τον Τσίπρα από αυτή την αίθουσα ότι δεν θα πάρει τίποτα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λεβέντης και απαντώντας σε βουλευτή της συμπολίτευσης ο οποίος του ζήτησε εξηγήσεις απάντησε:

«Ναι πήρατε, πήρατε... να μην σας πω τι πήρατε. Όλοι εσείς που βγαίνατε στα κανάλια εννοούσατε κούρεμα χρέους. Δεν εννοούσατε επιμηκύνσεις και χαλαρώσεις. Να εξηγούμαστε».

Στη συνέχεια επισήμανε ότι: «Όποιος πρωθυπουργός βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ θα πάει και φυλακή» και συνέχισε: «Δίνεται εικόνα σύγκρουσης έναντι των εταίρων μας, θυμάστε πάλι τον αντιμνημονιακό εαυτό σας, τον εαυτό της δραχμής».

Ακόμα ανέφερε ότι μία κυβέρνηση η οποία δεν έχει καταφέρει να προσελκύσει ούτε μία μεγάλη επένδυση στα πρώτα δύο χρόνια της θητείας της είναι δύσκολο να πετύχει κάτι τέτοιο στον τρίτο της χρόνο.

«Στο τέλος θα καταλήξουμε σε συντάξεις Βουλγαρίας, σημειώστε το στα πρακτικά, εάν δεν πάρουμε μέτρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου