Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτο! Έδεσαν επιβάτη αεροπλάνου με μονωτική ταινία γιατί ήταν… μεθυσμένος!

Ο λόγος για έναν 46χρονο επιβάτη αεροπορικής εταιρείας από το Ρέικιαβικ στη Νέα Υόρκη, ο οποίος αφού αγόρασε από τα duty free ό,τι βρήκε σε αλκοόλ στη συνέχεια το κατανάλωσε… ενώ βρισκόταν στον αέρα.

Όταν ο Ισλανδός επιβάτης, υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε να επιτίθεται στους συνταξιδιώτες του και να φωνάζει με όλη του τη δύναμη πως «Το αεροπλάνο θα συντριβεί», ενώ προσπάθησε να στραγγαλίσει τη γυναίκα που καθόταν στη διπλανή θέση, τότε οι υπόλοιποι επιβάτες αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα για να απολαύσουν το υπόλοιπο του ταξιδιού τους.

Κάποιος είχε την πρωτότυπη ιδέα πως μια μονωτική ταινία έχει και άλλες χρήσεις εκτός από το να τυλίγει καλώδια και αμέσως οι πιο θαρραλέοι ανέλαβαν δράση. Ακινητοποίησαν τον εκτός εαυτού ζωηρό επιβάτη και τον τύλιξαν με τη μονωτική ταινία στο κάθισμά του.

Τη φωτογραφία του δεμένου επιβάτη τράβηξε άνδρας, που επίσης βρισκόταν στην πτήση και τη δημοσίευσε στο Ίντερνετ.

Οι φωτογραφίες μέσα από το αεροπλάνο, «αιχμαλωτίζουν» τον ανήμπορο -πλέον- μεθυσμένο να αντιδράσει και να βρίσκεται καρφωμένος στη θέση του.

Και η περιπέτεια του 46χρονου Ισλανδού, που είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ δεν τελείωσε εδώ, καθώς όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στη Νέα Υόρκη, ένα περιπολικό τον περίμενε για να τον συνοδεύσει σε κοντινό αστυνομικό τμήμα, όπου και κρατείται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου