Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΑΟ Τρίκαλα και ΟΦΗ κατέβαλαν χρήματα για να πληρωθούν οι υπάλληλοι της FL

Τεταμένο είναι το κλίμα στη Φούτμπολ Λιγκ. Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους τρεις μήνες και έχουν προχωρήσει σε στάσεις εργασίας. Οι ΠΑΕ – μέλη της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής λίγκας αποφάσισαν, προκειμένου να δώσουν λύση στο πρόβλημα, να καταβάλλουν από πέντε χιλιάδες ευρώ έκαστη.

Όμως, όταν ήρθε η ώρα της καταβολής των χρημάτων, σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο δύο ΠΑΕ, ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα, ανταποκρίθηκαν. Οι υπόλοιπες δεν εισέφεραν.

Αντί, λοιπόν να λυθεί και το πρόβλημα, αυτό επιτείνεται. Από τη μία πλευρά η διοίκηση έχει προχωρήσει σε πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου, που εκτιμάται ως προπομπός απολύσεων, ενώ από την άλλη, οι εργαζόμενοι, έχουν έρθει σε συμφωνία με δικηγορικό γραφείο προκειμένου να αναλάβει την εκπροσώπησή τους.

Το ήδη άσχημο κλίμα επιτείνεται από την έλλειψη τηλεοπτικής στέγης και κεντρικού χορηγού. Οι προσπάθειες, που έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν έχουν αποδώσει, ενώ η ΕΡΤ, προς την οποία έγιναν επανειλημμένες κρούσεις δίνει αντισταθμιστικά μόνο τηλεοπτικό χρόνο.

Η κατάσταση είναι τέτοια ώστε δεν αποκλείεται στο ΔΣ της Δευτέρας 20/11 να τεθεί ακόμα και θέμα εκ νέου διακοπής του πρωταθλήματος!

Πάντως, την περασμένη Παρασκευή η ημερήσια διάταξη του ΔΣ άλλαξε και προστέθηκε σε αυτήν το θέμα της εκλογής νέου προέδρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, τις τελευταίες ημέρες έγιναν επαφές, προκειμένου τη θέση αυτή να πάρει πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της «χρυσής» ομάδας του 2004.

Στην ημερήσια διάταξη αναφέρεται ότι ο νέος πρόεδρος δεν είναι υποχρεωτικό να έχει οποιαδήποτε σχέση με ΠΑΕ, αλλά πρέπει να διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ ή / και δεκαετή διοικητική εμπειρία στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου