Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ο Ολυμπιακός «ισοπέδωσε» (3-0) τον Παναθηναϊκό

Μετά από ένα δαιμονισμένο 25λεπτο στο α' ημίχρονο, ο Ολυμπιακός είχε «καθαρίσει» το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο με την κεφαλιά του Μποτία στο 21', το πλασέ του Ελιονούσι στο 25' και την κεφαλιά του Ιντέγε στο 44' πήγε στο ημίχρονο με 3-0. Ο ΠΑΟ ήταν μέτριος και αγνώριστος μετά το πρώτο γκολ και παρότι είχε ευκαιρία στο 60' με πέναλτι, ο Λεντέσμα αστόχησε και τελικά το 3-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Tρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο για τους «ερυθρόλευκους», που ήταν άπαντες σε εξαιρετική μέρα, με τον Μποτία να ανοίγει το σκορ στο 21’, τον Ελιουνούσι να διπλασιάζει τα τέρματα των Πειραιωτών πέντε λεπτά αργότερα και τον Ιντέγε να… βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 43’. «Μέσα» σε όλα τα γκολ ο Φορτούνης, στο πρώτο και στο τρίτο έχει εκτελέσει υποδειγματικά το κόρνερ και το φάουλ, αντίστοιχα, για τις κεφαλιές του Ισπανού και του Νιγηριανού, από αντεπίθεση για… σεμινάριο το δεύτερο του Νορβηγού.

Από την άλλη, μετά το 20’ και τη μεγάλη ευκαιρία του Λέτο (σωτήρια επέμβαση του Μποτία), και αμέσως μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκαν, οι «πράσινοι» σαν να… άδειασαν, όπως κάθε φορά φέτος όταν βρίσκονται πίσω στο σκορ! Προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν, χάνοντας και τη μεγάλη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε στο 61’, με τον πολύ κακό απόψε Λεντέσμα να αστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο Βιγιαφάνιες από τον Μποτία.

Εξαιρετική η διαιτησία του Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο (65’ Λεάλι), Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία (71’ Βιάνα), Ντα Κόστα, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε (90’+1’ Καρντόσο)

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ζέκα (55’ Λουντ), Λεντέσμα, Ιμπάρμπο, Εμποκού (46’ Χουλτ), Βιγιαφάνιες, Λέτο (71’ Ρινάλντι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου