Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Η... εξπέρ των δονητών: Έχει δοκιμάσει εκατοντάδες προϊόντα για να γράψει κριτικές στο Ίντερνετ (video)

Ο τίτλος της «καλύτερης δουλειάς του κόσμου» έχει πολλούς διεκδικητές, με κάποιους να πιστεύουν ότι ανήκει δικαιωματικά σε δοκιμαστές μπύρας και άλλους να λένε οτι πρέπει να αποδίδεται σε κριτικούς εστιατορίων, οι οποίοι απολαμβάνουν εξαιρετικά πιάτα και... πληρώνονται γι' αυτό.

Ωστόσο, στη λίστα με τα υποψήφια επαγγέλματα για τον πιο... απολαυστικό τρόπο να βγάζεις τα προς το ζην πρέπει να προστεθεί οπωσδήποτε και εκείνο της δοκιμάστριας δονητών, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει για μια τυχερή «ειδήμων» του κλάδου δημοσίευμα της Μirror.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η Emmeline Peaches (ψευδώνυμο) είναι επαγγελματίας δοκιμάστρια sex toy και έχει τον δικό της ιστότοπο κριτικών.

Η Αγγλίδα, της οποίας το πραγματικό όνομα και η ηλικία δεν αποκαλύπτονται (για ευνόητους λόγους) στο άρθρο, βγάζει το ψωμί της δοκιμάζοντας δονητές, ομοιώματα πέους και butt plugs. Στη συνέχεια, γράφει κριτικές για αυτά τα προϊόντα τις οποίες εμπιστεύονται τυφλά χιλιάδες φαν του site της.

Μιλώντας στην εκπομπή Sex Toy Secrets του Channel 4, η Peaches δήλωσε πως, «όταν έχει να κάνεις με κάτι τόσο σημαντικό όσο η σεξουαλική ικανοποίηση των ανθρώπων και η σεξουαλική τους υγεία, πρέπει να παίρνεις πολύ σοβαρά τη δουλειά σου».

Οι συμβουλές της Βρετανίδας δοκιμάστριας είναι τόσο καλές, που ακόμα και κατασκευαστές sex toys καταφεύγουν στις υπηρεσίες της για να βελτιώσουν τα προϊόντα τους. Όπως οι ίδιοι τονίζουν, δεν μπορούν να ζητήσουν από υπαλλήλους τους να δοκιμάσουν π.χ. έναν δονητή, καθώς αυτό θα θεωρούνταν σεξουαλική παρενόχληση. Έτσι, ζητούν από την Peaches να δοκιμάσει τα προϊόντα τους και να πει τη γνώμη της, αλλά και να γράψει για αυτά στο site της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου