Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Κοντά στους πλημμυροπαθείς ο Κώστας Σκρέκας

Ο κ. Κώστας Σκρέκας βρίσκεται κοντά στους πλημμυροπαθείς και στις περιοχές που έχουν υποστεί τεράστιες καταστροφές από τα μοναδικής έντασης φυσικά φαινόμενα.

Ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός μεταξύ άλλων επισκέφτηκε τα χωριά Φωτάδα, Βαλομάνδρι και Παραπόταμο του Δήμου Πύλης καθώς και την ευρύτερη περιοχή της Διάβας του Δήμου Καλάμπάκας όπου διαπίστωσε τις βιβλικές καταστροφές που έχουν σημειωθεί.

Συνομίλησε με τους πολίτες και διαπίστωσε τις ζημιές που έχουν υποστεί πολλές επιχειρήσεις αλλά και εκατοντάδες σπίτια στις εν λόγω περιοχές.


Δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα στη Βουλή δια μέσου του κοινοβουλευτικού ελέγχου και να κινητοποιήσει την Κεντρική Διοίκηση ώστε να γίνει άμεση καταγραφή των ζημιών και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αποκατάστασης των καταστροφών στο οδικό δίκτυο και στις υποδομές αλλά και την άμεση αποζημίωση των πληγέντων αγροτών, επαγγελματιών και νοικοκυριών. 

Ο κ. Σκρέκας δήλωσε: «Η Κυβέρνηση οφείλει αυτή τη φορά τουλάχιστον να ενσκήψει άμεσα στα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν και να αποκαταστήσει και βεβαίως να αποζημιώσει τους πληγέντες.Τόνισε, επίσης, ότι ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι καταγραφές και δεν έχουν προχωρήσει οι αποζημιώσεις των αγροτών που επλήγησαν από την χαλαζόπτωση της προηγούμενης άνοιξης. Πράγμα που αποδεικνύει ακόμη μια φορά την ολιγωρία και την ανικανότητα της σημερινής Κυβέρνησης. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα κινηθούν αποτελεσματικότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου