Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ιδανική πρεμιέρα για την ΑΕΚ με «βροχή» από γκολ στα πρώτα 16', 4-1 την Ξάνθη

Με δυο γκολ του Ούγκο Αλμέιδα και δυο ασίστ του Ροντρίγκες μέσα σε 15 λεπτά, η ΑΕΚ νίκησε με 4-1 την Ξάνθη για την πρεμιέρα της Super League.

Η
ΑΕΚ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο απέκτησε τον Ούγκο Αλμέιδα για να έχει το εύκολο γκολ και τον Πατρίσιο Ροντρίγκες για να ενισχύσει την δημιουργικότητα της. 

Και στο εναρκτήριο ματς του πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη, ο Πορτογάλος πέτυχε δυο γκολ και ο Αργεντινός έδωσε δυο ασίστ.

Όλα αυτά μέσα σ’ ένα τέταρτο. Στο 15ο λεπτό του ματς, η ΑΕΚ είχε κάνει ήδη το σκορ 3-1 και είχε "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη. Στο τέλος η Ένωση έφτασε στο εμφατικό 4-1, ενώ και δοκάρι είχε, αλλά και ευκαιρίες να πετύχει πολλά περισσότερα γκολ. Έστω και αν μετά το τρίτο, έριξε τον ρυθμό της. Όσο για την Ξάνθη, πλήρωσε το τραγικό ξεκίνημα στο ματς και την συνολικά εξαιρετικά κακή αμυντική της λειτουργία.

ΑΕΚ (Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπακασέτας (65’ Σιμόες), Ροντρίγκες (74’ Βάργκας), Αλμέιδα (61’ Αραβίδης).

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Λισγάρας (50’ Βασιλακάκης), Φλίσκας, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Τριάδης (60’ Νιέτο), Λάζιτς(72’ Ράνος), Σολτάνι, Γιουνές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου