Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Στον ανακριτή ξετυλίγεται το δράμα που φέρεται να έζησε η 14χρονη στη Λάρισα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η 14χρονη που φέρεται να βιάστηκε και να ωθήθηκε στην πορνεία χωρίς την θέλησή της. Οι μαρτυρίες της κοπέλας που βρέθηκε στη Λάρισα σε ένα διαμέρισμα –«φυλακή» και βιάστηκε διαδοχικά από τέσσερις άνδρες, μεταξύ αυτών και οι δυο συλληφθέντες, 55χρονος και 56χρονος που σήμερα οδηγούνται στον ανακριτή.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 55χρονος την εξέδιδε σε ηλικιωμένους που «ψάρευε» στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Στην υπόθεση εμπλέκονται άλλα τέσσερα άτομα, τρεις Λαρισαίοι και ένας υπήκοος Αλβανίας που επίσης κατηγορούνται για τον βιασμό της 14χρονης. Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέα στοιχεία και πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η 14χρονη φιλοξενούνταν σε εκκλησιαστικό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης καθώς εξαιτίας οικογενειακών προβλημάτων η 28χρονη μητέρα της πριν από 2 χρόνια είχε χάσει την επιμέλεια και τότε αποφασίστηκε να φιλοξενηθεί σε ίδρυμα.

Η απόφαση της να αποδράσει είχε ως αποτέλεσμα να ζήσει όλα αυτά που έζησε σε διάστημα ολίγων ημερών από άνθρωπο που τυγχάνει και πνευματικός της πατέρας. Οι δυο συλληφθέντες οδηγούνται σε λίγη ώρα στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν μετά την χθεσινή προθεσμία που ζήτησαν και πήραν.

Οι δυο συλληφθέντες κατηγορούνται για μαστροπεία, παράνομη κράτηση και βιασμό, ωστόσο, αρνούνται τις κατηγορίες τονίζοντας ότι δεν ευσταθούν τα όσα τους αποδίδονται.

Να σημειωθεί ότι ο 55χρονος είναι συνταξιούχους δημόσιος υπάλληλος, εργάζονταν σε δήμο της περιοχής, όπως και ο 56χρονος με 8μηνες συμβάσεις και μεταξύ τους συνδέονται με συγγενική σχέση(έχουν παντρευτεί δυο αδερφές με τις οποίες βρίσκονται σε διάσταση), σύμφωνα με πληροφορίες.

Στο μεταξύ οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Λαρισαίων τίθενται στη διάθεση των αρμόδιων υπηρεσιών για τη φιλοξενία του μικρού κοριτσιού. Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων Δημήτρης Δεληγιάννης ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, έθεσε τις υπηρεσίας Πρόνοιας του Δήμου στη διάθεση των αρμόδιων υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου