Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

H Samsung αποκάλυψε την νέα σειρά κορυφαίων smartphones Galaxy S7

Το παγκόσμιο συνέδριο που αφορά τα Mobile μέσα, Mobile WOrld Congress, που διεξάγεται στη Βαρκελώνη, επέλεξε όπως κάθε χρόνο η Samsung για να παρουσιάσει τα κορυφαία μοντέλα smartphones της, Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge, καθώς και την ανανεωμένη εκδοχή της συσκευής Virtual Reality, Galaxy Gear VR, που ανέπτυξε σε συνεργασία με την εταιρεία Oculus, ιδιοκτησίας Facebook.

Το 5,1 ιντσών Galaxy S7 και το 5,5 ιντσών Galaxy S7 edge είναι κατασκευασμένα με 3D γυαλί και μέταλλο – συνδυασμένα σε έναν κομψό και ανθεκτικό σχεδιασμό με εργονομικές καμπύλες για άνετο κράτημα διαθέτοντας ευκρινέστατες οθόνες τεχνολογίας Super AMOLED, οκταπύρηνους επεξεργαστές και μνήμη RAM 4GB.



Τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα νέα μοντέλα Samsung ξεχωριστά είναι η ανθεκτικότητα στο νερό, που τους επιτρέπει την ασφαλή εμβάπτισή τους για 30 λεπτά σε βαθος έως 1,5 μέτρα, τις μπαταρίες μακράς διάρκειας (3000 - 3600mAh) που φορτίζονται ενσύρματα και ασύρματα, την δυνατότητα υποδοχής καρτών MicroSD που τους επιτρέπει την επέκταση μνήμης ακόμα και στα 200GB. 

Τέλος, ειδική βελτίωση έχει γίνει και στους φακούς της κάμερας 12Megapixels οι οποίοι είναι πλέον πιο φωτεινοί και διαθέτουν πιο ευρύ διάφραγμα ενώ ο μηχανισμός της επιτρέπει γρήγορη ταχύτητα κλείστρου και πιο ακριβές autofocus, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη και στην τεχνολογία Dual Pixel της Canon που διατίθεται πρώτη φορά σε κάμερα smartphone, για ακόμα πιο φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες.



Όπως ενημερώνει η εταιρεία "Στην Ελλάδα τα νέα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 edge θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 22 Φεβρουαρίου έως και τις 10 Μαρτίου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν τα εντυπωσιακά, νέα smartphones σε όλα τα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung, αλλά και ηλεκτρονικά μέσα από τα επίσημα sites των συνεργατών. Επιπλέον, όσοι προχωρήσουν σε προ-παραγγελία στο διάστημα από τις 22/2 - 5/3, θα παραλάβουν το ολοκαίνουργιο smartphone τους στο σπίτι από τις 8 έως και τις 10 Μαρτίου, ενώ όσοι επιλέξουν να παραλάβουν τη συσκευή από το κατάστημα, η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαρτίου. Επίσης όλοι όσοι προπαραγγείλουν τη συσκευή, θα λάβουν το Samsung Gear VR για να μπορούν να απολαύσουν το 360º videos και να ταξιδέψουν στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Αρκεί μόνο να επισκεφθούν την σελίδα www.samsung.gr/S7-VR, να δηλώσουν τα στοιχεία τους και το Gear VR θα τους αποσταλεί στην διεύθυνση που επιθυμούν.


Η νοτιοκορεατική εταιρεία, μαζί με τα νέα κορυφαία της smartphones, παρουσίασε και μια πανοραμική κάμερα εικονικής πραγματικότητας, την Gear 360, η οποία μπορεί να τραβήξει βίντεο που εικονικής πραγματικότητας το οποίο προβάλλεται κατ' αποκλειστικότητα στην κάσκα εικονικής πραγματικότητας της εταιρείας Samsung Gear VR.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο της παρουσίασης των συσκευών, έγινε μέσω της εν λόγω κάσκας Virtual Reality, ενώ μόλις τελείωσε, στη σκηνή του αμφιθεάτρου, βρέθηκε -προς έκπληξη των παρευρισκομένων- ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο οποίος μίλησε για το μέλλον των social προεκτάσεων και εφαρμογών που μπορεί να βρεί το Virtual Reality, σε συνεργασία με την εταιρεία Oculus, την οποία εξαγόρασε πέρυσι έναντι 2 δισ. δολαρίων.
I just joined Samsung to launch their new Galaxy smartphones and talk about the future of virtual reality.I told the...
Δημοσιεύτηκε από Mark Zuckerberg στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016
Παρακολουθήστε το βίντεο ολόκληρης της παρουσίασης της Samsung:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου