Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Σοκ! Άφησε να βιάσουν ομαδικά την κόρη του - Άργησε να φέρει βοήθεια επειδή ήταν μεθυσμένος

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του ομαδικού βιασμού 18χρονης. Μάρτυρες χρεώνουν τον πατέρα, που οι 5 έφηβοι απείλησαν με όπλο, για τον εφιάλτη που έζησε η νεαρή κοπέλα.

Η 18χρονη, που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Osborne Park, στο Μπρούκλιν, ούρλιαζε απεγνωσμένα για βοήθεια. Οι 5 έφηβοι απομάκρυναν τον πατέρα της από το σημείο με την απειλή όπλου. Μάρτυρες αποκαλύπτουν πως ο 39χρονος ήταν πολύ μεθυσμένος για να καταγγείλει γρήγορα την επίθεση και να αποτρέψει τον εφιάλτη της κόρης του.

Επέστρεψε με ένα περιπολικό μετά από 20 λεπτά και αφού οι δράστες είχαν ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις τους. Οι αρχές έχουν συλλάβει 4 από τους βιαστές, ενώ καταζητείται ακόμα ο πέμπτος δράστης της τρομακτικής επίθεσης. Ο 39χρονος πατέρας, σύμφωνα με μαρτυρία εργαζομένου σε κατάστημα, τρέκλιζε ζητώντας να χρησιμοποιήσει ένα τηλέφωνο για να πάρει την αστυνομία. Αρνήθηκαν να τον βοηθήσουν γιατί δεν τους εξήγησε ότι ήταν κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η αποκάλυψη έρχεται μετά τη συνέντευξή του στο Eyewitness News όπου δήλωσε ότι έπινε μπίρα με την κόρη του το βράδυ που τους επιτέθηκαν. Όταν ένας από τους δράστες έβγαλε όπλο και τον διέταξε να φύγει, αισθάνθηκε πως αν έμενε στο σημείο και προσπαθούσε να υπερασπιστεί την κόρη του θα τον είχαν σκοτώσει. "Μου έβαλε το όπλο στο πρόσωπο και μου είπε να τρέξω. Τη βίασαν όλοι". Η 18χρονη είπε ότι φοβήθηκε όταν ο πατέρας της άρχισε να τρέχει, αφήνοντας τους 5 εφήβους να τη βιάσουν με τη σειρά.

Ούρλιαζε για βοήθεια αλλά δεν πήγε κανείς να βοηθήσει. "Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήμουν σε κατάσταση πανικού", δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ο 39χρονος. Αφού έτρεξε σε ένα κοντινό κατάστημα, οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να καλέσουν την αστυνομία. Μέχρι που σταμάτησε δύο αξιωματικούς και επέστρεψε στο σημείο με το περιπολικό μετά από 20 λεπτά και αφού οι νεαροί είχαν τραπεί σε φυγή.

Δύο από τους δράστες, που τους παρέδωσαν στις αρχές οι γονείς τους, δήλωσαν πως το σεξ με τη 18χρονη ήταν συναινετικό. Οι τέσσερις ύποπτοι, ηλικίας μεταξύ 14 και 17 ετών, αναμένεται να δικαστούν ως ενήλικες με την κατηγορία του βιασμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου