Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Αντα Παπανδρέου: «Εγώ δεν είμαι Μιμή για να ξεφτιλίζομαι δημοσίως»

Μετά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών που οργίαζαν, υποστηρίζοντας πως Γιώργος Παπανδρέου και Άντα παίρνουν διαζύγιο, νέο δημοσίευμα του ένθετου «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» έρχεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά της φημολογίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», ο πρώην πρωθυπουργός και η επί 26 χρόνια σύζυγός του δεν μένουν πλέον μαζί.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει φύγει από το Καστρί, έχοντας παραχωρήσει εδώ και μερικούς μήνες την ιστορική οικία στην εν διαστάσει σύζυγό του, Άντα Παπανδρέου.

Ωστότο το δημοσίευμα τονίζει πως μετά την δοκιμασία την οποία περνά τον τελευταίο χρόνο το ζευγάρι κι έπειτα από συνεννόηση μεταξύ τους, ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να μείνει για ένα διάστημα μόνος του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η σχέση τους τερματίστηκε με επεισοδιακό τρόπο.

Και μπορεί οι δυο τους να μην μένουν κάτω από την ίδια στέγη, αλλά οι σχέσεις τους είναι άψογες και πολιτισμένες, αφού την Πρωτοχρονιά την πέρασε όλη η οικογένεια μαζί. Πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου όποτε βρίσκεται στην Ελλάδα, φιλοξενείται από τους αδερφούς του, Νίκο και Αντρίκο, με τους οποίους έχει άριστες σχέσεις, ενώ το διαζύγιο δεν έχει απασχολήσει κανέναν από τους δυο τους για την ώρα.

Χαρακτηριστική είναι πάντως και η στάση της Άντας Παπανδρέου στο όλο ζήτημα. Όπως αναφέρει το «Secret», όταν προ μηνών είχαν κυκλοφορήσει ανυπόστατες (όπως αποδείχτηκε) φήμες πως ο Γιώργος Παπανδρέου είχε έρθει κοντά με την Άρτεμις Παπακωστοπούλου (τη γυμνάστρια που τον μύησε στο pilates), κάποιοι είχαν συμβουλέψει την Άντα Παπανδρέου να απευθυνθεί στη γυμνάστρια και να ζητήσει εξηγήσεις για όσα λέγονται και γράφονται.

Η Άντα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φέρεται να απάντησε: «Εγώ δεν είμαι Μιμή για να εξευτελίζομαι δημοσίως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου