Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

«Ανίκητος» ο Ολυμπιακός -Ντελίριο ενθουσιασμού στους ερυθρόλευκους (video)

Κάθε λόγο να νιώθει αυτή την στιγμή η πιο δυνατή ομάδα της Super League έχει ο Ολυμπιακός.
Η νίκη της ομάδας του Μάρκο Σίλβα μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με το «σβηστό» 0-2, διατήρησε τους ερυθρόλευκους στην κορυφή της βαθμολογίας και σε απόσταση από τους διώκτες τους.

Διπλό επί της Αρσεναλ, διπλό επί του ΠΑΟΚ. Μέσα σε ένα 4ήμερο. Αν κάποιος το έλεγε στον Μάρκο Σίλβα πριν ξεκινήσει η προηγούμενη δύσκολη εβδομάδα, σίγουρα ο Πορτογάλος θα έκλεινε το μάτι χαμογελώντας. Τελικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού χαμογέλασε αφού το βράδυ της Κυριακής είδε την ομάδα του να πηγαίνει στη διακοπή του πρωταθλήματος έχοντας κάνει το δύο στα δύο, στα πιο κρίσιμα παιχνίδια από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμη μια φορά εξαιρετικός απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος βρισκόταν σε καλή κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα αφού ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς. Με τον Φορτούνη να αποτελεί για μια ακόμη φορά τον μαέστρο και τον Ιντέγε να αποδεικνύει «κρύο» αίμα σε κρίσιμο σημείο, ο Ολυμπιακός διατήρησε τη διαφορά του από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, με τον Σίλβα να έχει πλέον το χρονικό περιθώριο να προετοιμάσει τους παίκτες του για το επόμενο ντέρμπι με την Ένωση.

«Πετύχαμε τρεις νίκες την τελευταία εβδομάδα. Κερδίσαμε τον ΠΑΣ που χάσαμε πέρσι 5 βαθμούς, τον ΠΑΟΚ που επίσης χάσαμε 5 βαθμούς πέρσι και την Άρσεναλ. Πάντα είτε παίζουμε με τον Ατρόμητο ή τον ΠΑΟΚ ή με οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη, πάμε για τη νίκη. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και για αυτό δουλεύουμε καθημερινά», ήταν τα λόγια του Μάρκο Σίλβα στη συνέντευξη Τύπου, που δείχνουν και τη νοοτροπία που προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου