Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

112.000 ευρώ κόστισε η Επιτροπή Αλήθειας της Κωνσταντοπούλου

112.000 ευρώ κόστισε η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποίησε στη συνέντευξη τύπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κα Κωνσταντοπούλου αναλυτικά επεσήμανε πως από το ποσό αυτό 25.000 ευρώ δαπανήθηκαν για διερμηνείες, 50.000 ευρώ ήταν το ποσό για διαμονή και σίτιση και 5.500 ευρώ για μεταφράσεις. Για το υπόλοιπο ποσό δεν δόθηκαν αναλυτικές λεπτομέρειες, αλλά είναι μάλλον τα ποσά των μετακινήσεων.


Η Πρόεδρος της Βουλής στη συνέχεια επανέλαβε πως η επιτροπή λοιδορήθηκε και πως το έργο της έγινε στόχος συκοφαντιών. Η ίδια τόνισε πως η Βουλή κατά το εννεάμηνο Ιανουάριος - Σεπτέμβριος που ήταν και η θητεία της δαπάνησε συνολικά 12,5 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα της περασμένης χρονιάς.

Στη συνέχεια μοίρασε 18σέλιδο βιβλίο με τίτλο «Ο αθέμιτος, παράνομος και επονείδιστος χαρακτήρας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης του Αυγούστου 2015» το οποίο είναι αφιερωμένο και επιτίθεται στο τρίτο μνημόνιο και τον Αλέξη Τσίπρα.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με ποιο τρόπο θα συνεχίσει η Επιτροπή το έργο της και το αντικείμενο της η κ. Κωνσταντοπούλου απάντησε: 
«Θα φανεί από τη διαχείριση της επόμενης κοινοβουλευτικής περιόδου και τις προθέσεις της. Ανεξάρτητα από την βούληση, τις πράξεις ή τις παραλείψεις της επόμενης ηγεσίας της Βουλής, τα μέλη της Επιτροπής θα συνεχίσουν να υπηρετούν τον σκοπό για τον οποίο συγκροτήθηκε, και με άλλες νομικές μορφές και μέσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου