Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Φρίκη το μανιφέστο των τζιχαντιστών: Αποκεφαλισμός όποιου επαναστατεί κατά του Αλλάχ

Ένα μυστηριώδες έγγραφο, που αφορά τους τζιχαντιστές, βρέθηκε σε απομακρυσμένη περιοχή του Πακιστάν γραμμένο στην γλώσσα Ούρντου. Το έγγραφο, που έχει χαρακτηριστεί από τον διεθνή Τύπο ως αντίστοιχο του βιβλίου - μανιφέστου «Ο Αγών Μου», του Αδόλφου Χίτλερ, αποτελείται από 32 σελίδες και έχει τίτλο «Μια σύντομη ιστορία του Ισλαμικού Χαλιφάτου».

Το επίμαχο έγγραφο ανακάλυψε το American Media Institute σε απομακρυσμένη περιοχή του δυτικού Πακιστάν και ανώτατος αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ μίλησε γι' αυτό στην ιστοσελίδα Israel National News. Σύμφωνα με τον Αμερικανό αξιωματούχο το μυστικό έγγραφο περιλαμβάνει γραφική απεικόνιση της στρατηγικής που έχει χαράξει το Ισλαμικό Κράτος σε έξι στάδια, ενώ στην τελική της φάση κάνει λόγο για «ανοιχτό πόλεμο» το 2017.

«Ενώ ο κόσμος παρακολουθεί τα βίντεο των τζιχαντιστών με αποκεφαλισμούς και σταυρώσεις στο Ιράκ και στη Συρία, το Ισλαμικό Κράτος κινείται προς τη Βόρεια Αφρική και την Μέση Ανατολή. Βλέπουμε ότι διαθέτει στρατηγική για την Νότιο Ασία. Μοιάζει με ένα μαγικό τρικ, "κοιτάξτε αυτό το χέρι και δεν θα δείτε ποτέ τι κάνει το άλλο χέρι"», δήλωσε ο Αμερικανός αξιωματούχος για τους τζιχαντιστές και την στρατηγική τους.

Όσο για την αυθεντικότητα του εγγράφου, ο Michael Flynn, συνταξιούχος ανώτατος αξιωματούχος από το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για γνήσιο έγγραφο των τζιχαντιστών.

Μεταξύ άλλων, το έγγραφο αναφέρει ότι οι τζιχαντιστές θα επιβιώσουν και θα ευημερήσουν μέχρι να κατακτήσουν όλο τον κόσμο, ενώ θα αποκεφαλίζουν κάθε άτομο που επαναστατεί εναντίον του Αλλάχ. Όσο δε για τον τρόμο που σπέρνουν οι τζιχαντιστές στην Δύση και σε κράτη της Βορείου Αφρικής, όπως είναι η Λιβύη, το έγγραφο καλεί τους τζιχαντιστές να μη σπαταλούν ενέργεια σε μια άμεση σύγκρουση με τις ΗΠΑ, αλλά να επικεντρωθούν σε μια ένοπλη εξέγερση στον αραβικό κόσμο για την δημιουργία ενός χαλιφάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου