Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Η κρίση στην Κίνα θα φάει τα λεφτά των εφοπλιστών και όλων όσων έχουν βγάλει έξω χρήματα, νόμιμα ή παράνομα

Μην σας πιάσουν κορόιδα φέρτε μέσα τα… κλεμμένα μαζί με τα νόμιμα που έχετε βγάλει έξω… Κινδυνεύουν με πτώχευση όλες οι μεγάλες διεθνείς τράπεζες που είναι τίγκα με μαύρο χρήμα. ΕΜΕΙΣ εδώ και 2 χρόνια σας το γράφαμε, ότι συντομα θα έφθανε η ώρα, που η Ευρώπη θα βρισκόταν σε πολύ χειρότερη μοίρα από εμάς.

ΑΥΤΟ το πιστεύαμε και το πιστεύουμε ακόμα… Δείτε τι γίνεται τις τελευταίες μέρες με την παγκόσμια οικονομία μετά τη μεγάλη οικονομική κρίση που ξέσπασε στην Κίνα.

ΕΙΔΑΤΕ τις «ΒΟΥΤΙΕΣ» που έκαναν όλα τα χρηματιστήρια, σε όλο τον κόσμο, μικρά μεγάλα. Και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή… Σε λίγο να δείτε ΤΙ ΦΩΤΙΕΣ θα ανάψουν και τότε θα θέλαμε να βλέπαμε την Μέρκελ και τον Σόιμπλε, να έχουν φορέσει στολές πυροσβεστών, να τρέχουν σαν τρελοί και να προσπαθούν να σβήσουν τη μία φωτιά ύστερα από την άλλη, που θα τους ρίχνουν νερό και αυτές οι άτιμες, θα… λαμπαδιάζουν περισσότερο!.. Αυτός ο… κακομοίρης ο Σόιμπλε, που καθόταν στο καροτσάκι και μας έβριζε και μας κουνούσε και το χέρι, να δούμε πώς θα τα καταφέρει να γίνει… πυροσβέστης. ΣΑΣ το είχαμε επίσης γράψει και πει από το κανάλι μας εκατό φορές, ότι η παγκόσμια οικονομία, εξαιτίας των περίφημων «Αγορών» τις οποίες αποτελούν καμιά δεκαριά μεγάλες… κλεφτοτράπεζες, καμιά εικοσαριά funds και καμιά εκατοστή αρχιαπατεώνες τοκογλύφοι δανειστές κρατών και μεγάλων επιχειρήσεων, μαζί με καμιά πεντακοσαριά αγράμματους και θρασύτατους νεαρούς οικονομολόγους, τα γνωστά στη διεθνή πιάτσα Golden Boys και χρηματιστές, που όλοι μαζί έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ οικονομική συμμορία, που ληστεύει όλους τους λαούς του πλανήτη. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, λοιπόν, ότι γρήγορα αυτή η ΣΥΜΜΟΡΙΑ θα τελειώσει και η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ των λαών θα γίνει πραγματικότητα.

ΣΗΜΕΡΑ για άλλη μια φορά καλούμε τους Έλληνες εφοπλιστές, τους Έλληνες επιχειρηματίες και όλους όσους έχουν βγάλει έξω παράνομα ή νόμιμα λεφτά, ακόμα και αυτούς τους απατεώνες, που πλούτισαν από τη ληστεία του Δημόσιου χρήματος, από τις μίζες που έπαιρναν, από τα εξοπλιστικά, τις κρατικές προμήθειες και τα δημόσια έργα, ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ και να τα φέρουν ΓΡΗΓΟΡΑ πίσω στην πατρίδα μας, σίγουροι ότι η κυβέρνηση θα τους χορηγήσει αμνηστία για όλες τις παρανομίες ή τις κλεψιές τους, γιατί διαφορετικά, ακούστε μας… παλιοκλέφτες, ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ! Θα σας τα ΦΑΝΕ οι ξένοι.

Είτε γιατί θα ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ όλες οι μεγάλες ξένες τράπεζες, που τα έχετε κρυμμένα, είτε γιατί οι διάφορες κυβερνήσεις θα δεσμεύσουν όλους σας τους λογαριασμούς, όλες σας τις θυρίδες και όλα σας τα χρεόγραφα…

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ότι όλοι εσείς που έχετε βγάλει έξω τα λεφτά σας, μεγάλο μέρος των οποίων προέρχεται από φοροδιαφυγή, θα ξέρετε, ότι, τούτη εδώ η εφημερίδα, όσα γράφει είναι ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ και γι΄ αυτό πάντοτε επαληθευόμαστε.

ΦΕΡΤΕ λοιπόν γρήγορα πίσω τα λεφτά που έχετε έξω, για να τα… ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ, - για να μην σας τα φάνε – βάλτε 100 δις από αυτά, για να ξεπληρώσουμε το χρέος μας και να απελευθερωθεί η χώρα, παίρνοντας για εγγύηση τις εισπράξεις της ΔΕΗ.

Δεν σας λέμε ότι θα πληρώνεστε από τα «κέρδη» που δεν υπάρχουν, μιλάμε για τα μετρητά, γύρω στα ΟΚΤΩ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, το χρόνο που πληρώνουν οι πολίτες για να έχουν φως.

Ζητήστε ακόμα και οποιαδήποτε άλλη εγγύηση χρειάζεστε για να είναι εγγυημένα τα λεφτά σας.

Σίγουρα επίσης η κυβέρνηση θα πρέπει να σας απαλλάξει για τα επόμενα 20 χρόνια από κάθε φορολογία και ελάτε ΟΛΟΙ μαζί να φτιάξουμε το πιο δυνατό και πλούσιο κράτος στον κόσμο.
το είδαμε kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου