Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Βίκυ Σταμάτη

Απόπειρα αυτοκτονίας σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έκανε η Βίκυ Σταμάτη, στο Δρομοκαϊτειο όπου νοσηλεύεται. Αφορμή το γεγονός οτι δεν μπόρεσε να δει το παιδι της που είναι αδιαθετο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, την τελευταία στιγμή πρόλαβαν οι συνοδοί της Βίκυς Σταμάτη να αρπάξουν από τα χέρια της μαχαίρι με το οποίο έκανε την απόπειρα αυτοκτονίας.

Ηη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, πήρε το μαχαίρι ενώ μετέβαινε από το δωμάτιο της στο χώρο προμήθειας των φαρμάκων κι εκμεταλλεύτηκε αστραπιαία την αδράνεια δευτερολέπτου των συνοδών της.

Η Βίκυ Σταμάτη έκανε την απόπειρα συγκλονισμένη από το γεγονός ότι νωρίτερα το παιδί της είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας από τον αδελφό της, χωρίς όμως είναι γνωστοί οι λόγοι της ασθένεια για την οποία απαιτήθηκε η νοσηλεία.

Ο συνήγορος της Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος επιβεβαίωσε την απόπειρα, έκανε έκκληση ανθρωπιάς προς τις αρμόδιες αρχές να της δοθεί ολιγόωρη άδεια προκειμένου να βρεθεί έχοντας αστυνομική συνοδεία, κοντά στο παιδί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου