Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Παρέμβαση ΒΟΜΒΑ υπέρ Ελλάδας από τον Ομπάμα!

Την ώρα που το φιλογερμανικό μπλοκ κάνει τα πάντα για να σπείρει τον τρόμο στους Έλληνες, ο πρόεδρος της Αμερικής, Μπάρακ Ομπάμα πήρε σαφέστατα θέση υπέρ των ελληνικών θέσεων όπως αυτές διατυπώνονται από τη νέα αντιμνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ!.

Με μια αιφνιδιαστική παρέμβαση του στο τηλεοπτικό δίκτυο του CNN, o Αμερικανός Πρόεδρος αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει ανάπτυξη για χώρες όπως η Ελλάδα και τόνισε ότι δεν μπορεί να πιέζονται αυτές οι χώρες που βρίσκονται σε λιτότητα. «Δεν μπορείς να στίβεις τις χώρες που βρίσκονται σε ύφεση, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ομπάμα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ευχήθηκε μάλιστα να μείνει η Ελλάδα εντός της Ευρωζώνης τονίζοντας ότι αυτό απαιτεί συμβιβασμούς και από τις δύο πλευρές ενώ είπε ότι ο καλύτερος τρόπος να μειώσεις τα ελλείμματα είναι να υπάρχει στρατηγική ανάπτυξης.

Ό,τι ΑΚΡΙΒΩΣ λέει η κυβέρνηση Τσίπρα και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης δηλαδή! Ό,τι λέει και η κοινή λογική εξάλλου...

Αλήθεια, όλοι αυτά τα γερμανοτσολαδάκια που μίλαγαν για απομάκρυνση της Αμερικής από τις ελληνικές θέσεις έχουν τώρα να σχολιάσουν κάτι;toxwni.gr
το είδαμε toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου