Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

«Δεν είμαι ερωμένη του Βλαστού» -Ολα όσα είπε στην απολογία της η ξανθιά δικηγόρος του ισοβίτη

Aρνήθηκε την οποιαδήποτε προσωπική σχέση με τον Παναγιώτη Βλαστό η συνήγορός του Αδαμαντία Αγγελέτου η οποία σήμερα απολογήθηκε στους ανακριτές κατά της διαφθοράς για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης των 37 προσώπων.

Η ξανθιά δικηγόρος φέρεται να υποστήριξε ότι πρωτοήλθε σε επαφή με τον Παναγιώτη Βλαστό πριν 2 χρόνια όταν το δικαστήριο που εκδίκαζε υπόθεσή του την διόρισε αυτεπαγγέλτως συνήγορό του.

Η Αδαμαντία Αγγελέτου φέρεται ακόμη να αρνήθηκε ενώπιον των ανακριτών ότι είχε ερωτική σχέση με τον Παναγιώτη Βλαστό, κάτι το οποίο είχε υποστηρίξει η Λίτσα, η ξαδέλφη του Βλαστού η οποία με σειρά καταθέσεων της στην αστυνομία αποκάλυψε τη δράση του κυκλώματος.

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ξανθιά νεαρή δικηγόρος υποστήριξε στην απολογία της ότι η σχέση της με τον Παναγιώτη Βλαστό ήταν καθαρά επαγγελματική και ότι η ίδια ενεπλάκη στην υπόθεση λόγω της εκδικητικότητας της «Λίτσας», γιατί η τελευταία ήθελε να την εκδικηθεί επειδή αρνήθηκε να την εκπροσωπήσει ως δικηγόρος στη δίκη για την απόπειρα απόδρασης του Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου