Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η επίμαχη φωτογραφία Τατσόπουλου-Ψαριανού με το παλτό της Ραχήλ Μακρή

Ποικίλες αντιδράσεις τόσο στα social media όσο και στην πολιτική σκηνή έχει προκαλέσει η επίμαχη φωτογραφία που δείχνει τον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Γρηγόρη Ψαριανό να μυρίζουν το παλτό της Ραχήλ Μακρή, κατά τη διάρκεια της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η εφημερίδα “Αυγή” έκανε λόγο για ακραίο σεξισμό από την πλευρά των δύο βουλευτών, τονίζοντας πως η συμπεριφορά τους καταμαρτυρά το ήθος της λεγόμενης “αριστεράς της ευθύνης”.

“Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της, καθώς φαίνονται βουλευτές να γελούν, ενώ ο "υπεύθυνος αριστερός" μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή που κρατά ο Πέτρος Τατσόπουλος! Ύμνος στον σεξισμό από τα έδρανα της Βουλής. Η ανοχή σε αυτές τις ακραίας χυδαιότητας συμπεριφορές που προσβάλλουν τη γυναικεία φύση και την πολιτική πρέπει να σταματήσει. Παραπάνω σχόλια περιττεύουν...», γράφει η εφημερίδα.

Και η ίδια η Ραχήλ Μακρή, πάντως, εμφανίζεται εξοργισμένη από την κίνηση των δύο συναδέλφων της και φέρεται να δηλώνει ότι δεν κατάλαβε την πλάκα που επιχείρησαν να κάνουν οι δύο βουλευτές με το παλτό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου