Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Σαντορίνη: Πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό χωρίς τη θέλησή της -Σάλος από τις αποκαλύψεις που έφεραν χειροπέδες!

Οι δράστες δεν περιορίζονταν στον βιασμό της γυναίκας - Στο σπίτι του εγκέφαλου της υπόθεσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας υπολογιστής τα περιεχόμενα του οποίου εξετάζονται στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ...

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 31χρονος κάτοικος του νησιού για σωματικές βλάβες, σωματεμπορία και παραβίαση προσωπικού απορρήτου ενώ άλλα δύο άτομα 24 και 51ος ετών, κατηγορούνται και αναζητούνται από την αστυνομία.

Ειδικότερα, την περασμένη Πέμπτη (16-10-2014) 30χρονη από το Καμερούν κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας ότι ο 31χρονος, με τον όποιο διατηρούσε φιλικές σχέσεις, τη φυλάκισε στο σπίτι του τον περασμένο Σεπτέμβριο, την χτυπούσε και την εξανάγκαζε να συμμετέχει σε ερωτικές συνευρέσεις μαζί του και με έναν 24χρονο, τις οποίες κατέγραφαν με ψηφιακή βιντεοκάμερα!

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 31χρονος δεν περιορίστηκε στην προσωπική του «απόλαυση», αλλά την έπεισε να πάει στη Θεσσαλονίκη στα τέλη Σεπτεμβρίου. Εκεί την παρέλαβε ένας 51χρονος και την μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έμοιαζε με κινηματογραφικό στούντιο και την εξανάγκασε να έχει σεξουαλικές επαφές με άγνωστά της άτομα, ενώ ο ίδιος βιντεοσκοπούσε!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο που οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου η οποία του άσκησε δίωξη για πρόκληση σωματικών βλαβών, σωματεμπορία και παραβίαση προσωπικού απορρήτου. Στο σπίτι του στη Σαντορίνη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας υπολογιστής τα περιεχόμενα του οποίου εξετάζονται στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ...
το είδαμε cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου