Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Το …χιονόνερο δεν επέτρεψε παρέλαση στην Πύλη Τρικάλων

Τιμήθηκε η επέτειος του «ΟΧΙ» στην Πύλη Τρικάλων με τις καιρικές συνθήκες να μην επιτρέπουν να διεξαχθεί η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση.

Από το πρωί σήμαιναν χαρμόσυνα οι καμπάνες στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος, δημότες, μαθητές και γονείς παρευρέθησαν στον Ιερό Ναό και παρακολούθησαν με θρησκευτική ευλάβεια την Θεία Δοξολογία στην οποία παρέστησαν, μεταξύ άλλων ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ Κώστας Σκρέκας, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γιώργος Τσίγκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης Θανάσης Γιαννοτάκης, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της περιοχής και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας έγινε από την Καθηγήτρια τού ΕΠΑΛ Πύλης Παρασκευή Χασιώτη.

Στην συνέχεια οι παρευρισκόμενοι, μετέβησαν στο Μνημείο Ηρώων, που βρίσκεται στον χώρο του ΕΠΑΛ Πύλης, όπου έγινε η κατάθεση στεφάνων, μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής απήγγειλαν ποίημα, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αθάνατων Ηρώων και στην συνέχεια όλοι μαζί έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Αμέσως μετά και κάτω από συνεχή χιονόνερο ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας σε συνεννόηση με τους Διευθυντές όλων των σχολικών βαθμίδων της περιοχής για την υγεία των μαθητών η καθιερωμένη παρέλαση ματαιώθηκε με τον κ. Μαράβα να παραθέτει λιτή δεξίωση για τον κόσμο στο κτίριο του Δημαρχείου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα μέτρα της Αστυνομίας ήταν αυστηρά και απέτρεψαν να σημειωθούν «παρατράγουδα» που θα αμαύρωναν την σημερινή Επετειακή εκδήλωση.
το είδαμε trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου