Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

«Τελείωσε» τον Σουάρες η FIFA -Ποινή 9 αγωνιστικών και 4 μήνες αποκλεισμός από τα γήπεδα

Με ποινή εννέα αγωνιστικών με τη φανέλα της εθνικής Ουρουγουάης, απαγόρευση συμμετοχής σε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τους επόμενους τέσσερις μήνες και χρηματικό πρόστιμο 100,000 ελβετικών φράγκων τιμωρήθηκε ο Λουίς Σουάρες για την κίνησή του να δαγκώσει τον Τζόρτζιο Κιελίνι στο παιχνίδι με την Ιταλία.

Αυτό σημαίνει ότι ο επιθετικός της Ουρουγουάης αποχαιρετά άμεσα το Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς η ποινή του ξεκινά να μετράει από το παιχνίδι με την Κολομβία, όπως διευκρίνισε η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA.

Οι υπόλοιπες οκτώ αγωνιστικές της τιμωρίας θα εκτιθούν σε κάθε επίσημο παιχνίδι της ομάδας που αφορά διοργάνωση της FIFA. Αυτό σημαίνει ότι ο Σουάρες δεν μπορεί να αγωνιστεί εφόσον φυσικά κληθεί στην αποστολή της ομάδας σε αναμετρήσεις των προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου και τελικής φάσης.

Βέβαια αυτή η τιμωρία έχει άμεση επίδραση και στην καριέρα του παίκτη σε συλλογικό επίπεδο με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ο Σουάρες δεν μπορεί να περάσει την πόρτα γηπέδου, όπου υπάρχει ποδοσφαιρική δραστηριότητα, μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει και πρόβλημα στο συμβόλαιο του με τον αγγλικό σύλλογο.

Πάντως από τη FIFA ξεκάθαρισε ότι η ποινή δεν θα επηρεάσει ενδεχόμενο μεταγραφής του από τη Λίβερπουλ σε άλλο σύλλογο.
το είδαμε coppa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου