Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Δεν το παίζω γκόμενα, εγώ δεν είμαι νάρκισσος…"

Αποκαλυπτική, ξεκάθαρη και… διαφορετική η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μίλησε για τον Ομπάμα, το Ποτάμι και άλλα πολλά σε συνέντευξή της.

«Δεν το παίζω γκόμενα, εγώ δεν είμαι νάρκισσος…» Απάντηση σπάνια για υπουργό, όμως η Όλγα Κεφαλογιάννη θέλησε να είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη σε αυτό το θέμα. Η υπουργός Τουρισμού σε μια εκ βαθέων εξομολόγησή της στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, μίλησε για πολλά και κυρίως για πράγματα που δύσκολα συζητούν οι υπουργοί.

Όταν ρωτήθηκε αν στο πρόσφατο ταξίδι της στις ΗΠΑ, ο Μπαράκ Ομπάμα της… την έπεσε, η Όλγα Κεφαλογιάννη απάντησε ότι ο αμερικανός πρόεδρος «το κατέχει το σπορ. Είναι επιρρεπής», ενώ αναφέρθηκε και στο κομπλιμέντο Ομπάμα, ο οποίος της εξέφρασε τον θαυμασμό του όταν συστήθηκαν λέγοντάς της:«You are very beautiful».

Όταν δε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δανίκας εκθείασε την εξωτερική της εμφάνιση, με αφορμή και τα σχόλια που προκαλούν οι εμφανίσεις και οι ενδυματολογικές της επιλογές, η Όλγα Κεφαλογιάννη απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν είμαι γκόμενα, ούτε το παίζω τέτοια».

Κι αφού η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις σπουδές της και την ενασχόλησή της με την πολιτική, στο προσκήνιο τέθηκαν πιο… προσωπικά θέματα. Η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε ότι κυρίως την φλερτάρουν αριστεροί, ότι στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα ο Τζέρεμι Άιρονς προσπάθησε να αποφύγει ένα γεύμα με την υπουργό Τουρισμό, αλλά μόλις την αντίκρισε δεν έλεγε να σηκωθεί από το τραπέζι, ενώ μίλησε και για τη… φαντασίωσή της με τον ηθοποιό Μαντς Μίκελσεν, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως το απόλυτο αρσενικό.
το είδαμε antenna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου