Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Νέοι απόφοιτοι στη ΣΕΦΑΑ Τρικάλων

Από νιάτα, ομορφιά, χαμόγελα και αισιοδοξία πλημμύρισε σήμερα η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων στη διάρκεια της ορκωμοσίας των αποφοίτων της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) Τρικάλων.

Οι φοιτητές παρουσίασαν και ένα εξαιρετικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, ξεσηκώνοντας τους πάντες και μετατρέποντας την ορκωμοσία σε μια πανέμορφη γιορτή για όλους!

Οι 17 νέοι απόφοιτοι της Σχολής είναι οι εξής: Ασημίνα Αλεξανδρίδου, Κων/νος Βισβίνης, Μαγδαλινή Γιασεμή, Κων/νος Κομποδιέτας, Κλεοπάτρα-Ζωή Λάππα,

Σωκράτης Λεβέντης, Άγγελος Μπάσιος, Πρόδρομος Μπελικαϊδης, Αικατερίνη Νούλα, Μαρίνος Παπαδάτος, Κων/νος Ρατζάς, Ειρήνη Τασούλα, Ιωάννα-Μαρία Τέττα, Ευθύμιος Χαλκιάς, Πέτρος Χατζηγιάννης, Ελένη Χρουσαλά, Σπύρος Χρυσικόπουλος.

Επίσης υπήρξε η 12η Ορκωμοσία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ψυχολογία της Άσκησης» με τον Όμηρο Βλάχο να λαμβάνει πτυχίο, όπως επίσης και η 14η Ορκωμοσία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Άσκηση και Υγεία» όπου πήραν τα πτυχία τους οι: Πηνελόπη Αμοιρίδου, Πέτρος Κώρος, Ελένη Μητσιάδου, Ζωή Μπουροκώστα, Ειρήνη Παπαϊωάννου, Άγγελος Σωτηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου