Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν 68χρονη στο Βόλο

Στον ύπνο έπιασαν μια 68χρονη γυναίκα, δύο άγνωστοι δράστες, που μπήκαν στο σπίτι της, παραβιάζοντας την πόρτα, μεταξύ μισής ώρας μετά τα μεσάνυχτα και 2 η ώρα, την ακινητοποίησαν και, αφού τη χτύπησαν στο πρόσωπο την έκλεψαν χρήματα και ένα δαχτυλίδι που φορούσε. Στη συνέχεια έκοψαν το τηλέφωνο, για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία και έφυγαν σαν κύριοι…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο ληστές, που φορούσαν κουκούλες και γάντια, παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού που διαμένει μόνη η γυναίκα (στη συνοικία Χρυσοχοΐδη, στο Βόλο), την ξύπνησαν και, αφού την χτύπησαν μερικές φορές στο πρόσωπο για να την απειλήσουν, της έδεσαν τα χέρια με πλαστική μονωτική ταινία και έκαναν άνω κάτω το σπίτι, για να βρουν χρήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας.

Τελικά, οι δύο άγνωστοι, που αναζητούνται από την Αστυνομία, κατάφεραν να βρουν χρηματικό ποσό μερικών εκατοντάδων Ευρώ, ενώ της πήραν και ένα δαχτυλίδι που φορούσε στο χέρι της. Στη συνέχεια, αφού έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου, για να μην ειδοποιήσει έγκαιρα την Αστυνομία, εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ έρευνες για τον εντοπισμό των δύο άγνωστων ανδρών, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
το είδαμε magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου