Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Βρέθηκε σε χαράδρα στην Πύλη Τρικάλων το φορτηγάκι με τα ...καρπούζια

Βρέθηκε χθες το απόγευμα το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 23χρονου Αθίγγανου, που είχαν κλέψει μετά από ένοπλη ληστεία μετά ξυλοδαρμού, 4 κουκουλοφόροι από την «Καμάρα» στην Πύλη Τρικάλων.

Το φορτηγάκι, βρέθηκε σε χαράδρα κοντά στην διασταύρωση της Οδού Πύλης-Ελάτης με τα Στουρναραίϊκα και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της σήμανσης της Ασφάλειας Τρικάλων για να συλλέξουν από το καταστραμμένο όχημα τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών.

Το χρονικό του περιστατικού

Πιο συγκεκριμένα στις (17-07-2013) το απόγευμα, ο ένας από τους δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του προσέγγισε πεζός τον 23χρονο, πλανόδιο πωλητή οπωροκηπευτικών, ο οποίος είχε σταθμεύσει το Ι.Χ. Φορτηγό του στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος και με την απειλή όπλου (πιθανόν πιστολιού) τον ακινητοποίησε.

Ο 23χρονος αντέδρασε χτυπώντας το δράστη, με αποτέλεσμα να αφιχθούν στο σημείο επιβαίνοντες σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο και οι άλλοι τρεις άγνωστοι συνεργοί του, με επίσης καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Οι δράστες επιτέθηκαν στον 23χρονο χτυπώντας τον στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια ο ένας από αυτούς αφαίρεσε το Ι.Χ. Φορτηγό που ήταν έμφορτο με εμπόρευμα οπωροκηπευτικών, βάρους (600) κιλών και συνολικής αξίας (50) ευρώ και διέφυγε, ενώ οι άλλοι τρεις διέφυγαν επιβιβαζόμενοι στο Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο με το οποίο αφίχθησαν στο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου