Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Απέτυχε να την κλέψει και την έριξε σε γκρεμό

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια νεαρή κοπέλα, η οποία δέχτηκε επίθεση από αλλοδαπό στην Κέρκυρα και επειδή αντιστάθηκε την έριξε σε γκρεμό.

Το περιστατικό συνέβη της πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (26/05). Ο Αφγανός προσπάθησε να της αρπάξει τη τσάντα αλλά η 20χρονη φοιτήτρια αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει. Τότε αυτός την χτύπησε και την έριξε σε γκρεμό ύψους περίπου επτά μέτρων, δίπλα στο παλιό Ενετικό φρούριο της Κέρκυρας.

Η κοπέλα στάθηκε τυχερή, αφού γλίτωσε μόνο με κατάγματα και χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος της, καθώς η πτώση μπορεί να είχε αποδειχτεί μοιραία.

Λίγες ώρες μετά το συμβάν, η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος έχει καταθέσει αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου στη χώρα μας.
το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου