Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Τηλεοπτική Χουρέμ, μια ”πόρνη” που έγινε ”Σουλτάνα”: “Δεν είχα ούτε τσιγάρα να καπνίσω…”

Πως ο Σουλεϊμάν της άλλαζε την ζωή!

Στο 2ο τεύχος του τηλεοπεριοδικού “TV MENU” μαθαίνουμε νέα στοιχεία για την αγαπημένη μας τηλεοπτική Χουρέμ. Η πρωταγωνίστρια της τούρκικης σειρά του ΑΝΤ1, Σουλεϊμάν, προχωράει σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Η κατά κόσμον Μεριέμ Ουζερλί, δηλώνει πως ήταν σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση κι πως δεν είχε ούτε τσιγάρα να καπνίσει.

Φαίνεται πως ο Σουλειμάν δεν την έκανε μόνο Σουλτάνα, αλλά την βοήθησε να ορθοποδήσει, αφού η συνεργασία της στη σειρά ήταν που λύτρωσε την όμορφη κοκκινομάλλα από πολλά δεινά.

Η ζωή στη Γερμανία δεν ήταν εύκολη. «Δεν είχα ούτε τσιγάρο να καπνίσω και έμπαινα στα λεωφορεία χωρίς να έχω εισιτήριο» εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.

Ξαφνικά της γίνεται μια πρόταση για να παίξει σε γερμανική ταινία και να υποδυθεί τη πόρνη. Φόρεσε ζαρτιέρες, άλλαξε τα μαλλιά της και… ερωτοτροπούσε με κάθε αρσενικό. Η ίδια δεν είναι περήφανη για τη δουλειά αυτή αλλά δεν είχε και άλλη επιλογή. Μέχρι που συνάντησε μια φίλη της ηθοποιό από τη Τουρκία, τη περίοδο που ήταν στα χειρότερά της. εκείνη της είπε για ένα σήριαλ που ετοιμαζόταν και της πρότεινε να ταξιδέψει μαζί της. η «Χουρέμ» πίστευε πως ήταν ακατάλληλη αφού δεν μιλούσε καλά τη τούρκικη γλώσσα «Το επόμενο πρωί μου τηλεφώνησαν από την παραγωγή του Σουλεϊμάν για δοκιμαστικό.

Πήρα το αεροπλάνο και βρέθηκα στην Κωνσταντινούπολη όπου και άλλαξε όλη μου η ζωή
» ήταν τα λόγια της στη δημοσιογράφο. Τώρα βιώνει την απόλυτη επιτυχία αλλά και την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του 46χρονου σκηνοθέτη Καν Άτες.
πηγή:lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου