Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Αυτό θα πει... "Μιχαλάκης και πάσης Ελλάδος"

Συνέντευξη του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων φιλοξένησε η εφημερίδα «Δημοκρατία»!...

«Μάχη με τον χιονιά» είναι ο τίτλος της συνέντευξης που παρεχώρησε ο Χρήστος Μιχαλάκης και μέσα από την οποία εξηγεί τη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλει η Π.Ε. Τρικάλων καθ’ όλη τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, προκειμένου να διατηρήσει ανοιχτό το οδικό δίκτυο της περιοχής και να μην επιτρέψει να αποκλειστούν χωριά από τα χιόνια ή τις κατολισθήσεις.

Ο Χρ. Μιχαλάκης δεν παραλείπει να στείλει… μήνυμα και στην Κυβέρνηση κάνοντας λόγω για «δραματικές περικοπές στη κρατική χρηματοδότηση, που δυσκολεύουν πολύ τις κινήσεις μας». Ωστόσο καταλήγει εκφράζοντας τη πίστη του ότι «ο επόμενος χρόνος θα είναι καλύτερος τόσο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όσο και για την χώρα μας γενικότερα.

Οι προσπάθειες μας κάθε χρόνο εστιάζονται στο να κάνουμε την καθημερινότητα του πολίτη πιο εύκολη. Να λύνουμε προβλήματα όπου μπορούμε και με όσα μέσα διαθέτουμε και γενικότερα να φαινόμαστε χρήσιμοι στους πολίτες.

Αυτός είναι ο σκοπός για μας και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό να κάνουμε έργα, να τονώνουμε την τοπική οικονομία, δίνοντας παρά τις δυσκολίες ελπίδα στον κόσμο που τόσο πολύ την έχει ανάγκη, αισιοδοξώντας ότι όλοι μας θα βγούμε αλώβητοι και πιο δυνατοί από αυτή τη κρίση».
π
ηγή:trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου