Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Βρέθηκε νεκρός 66χρονος στο Λιλή Τρικάλων

Μετά από αναζήτηση 5 ωρών, βρέθηκε νεκρός σε μικρή απόσταση από το χωριό Λιλή του δήμου Πύλης Τρικάλων, ο 66χρονος Γεώργιος Αθάνατος του Στεφάνου.

Συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι ο άτυχος άνδρας είχε πάει στο χωράφι του για να κάψει την καλαμιά και η φωτιά είχε ξεφύγει.


Ο 66χρονος πανικοβλήθηκε και πήρε το μηχανάκι του να προλάβει να σβήσει την φωτιά. Από τις 2:30 περίπου το μεσημέρι... αγνoούνταν και βρέθηκε απόψε στις 7 η ώρα νεκρός, σε μικρή απόσταση από το χωριό, πεσμένος στο έδαφος.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η σήμανση. Πριν από λίγη ώρα μετά την διαδικασία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων για την διαδικασία της νεκροψίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλιπόν αντιμετώπιζε διάφορα παθολογικά προβλήματα και ζούσε στην Γερμανία. Στο χωριό είχε έρθει για λίγες μέρες και ξαναέφευγε.

Το είδες αυτό... εκφράζει τα θερμά συλληπτήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
πηγή:trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου