Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Αντ. Σαμαράς: Στόχος μας να τα αλλάξουμε όλα (βίντεο)

Ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι « να τα αλλάξουμε όλα» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στο Ζάππειο παρουσιάζοντας το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι οι εκλογές της 6ης Μαίου είναι οι πιο κρίσιμες από το 1974 καθώς κλείνουν την ιστορική περίοδο της Μεταπολίτευσης.

Μίλησε για ιδιωτικοποιήσεις με τις αστικές συγκοινωνίες και τον ΟΣΕ να πηγαίνουν στα χέρια ιδιωτών, για κυβέρνηση με 10 υπουργεία ενώ τόνισε ότι θα αντικαταστήσει το χαρατσι και σταδιακά θα μειώσει την φορολογία.

Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων, των επιδομάτων στους πολύτεκνους και στους κτηνοτρόφους ενώ αναφέρθηκε σετην «άμεση ανακούφιση των δανειοληπτών» καθώς όπως είπε δεν μπορούν να πληρώνουν σε δόσεις πάνω από το 30% του εισοδήματός τους. «Μπορούν να πληρώνουν μόνο τόκους για τουλάχιστον μια τριετία»

«Για τους δανειολήπτες μπορεί να βρεθεί λύση χωρίς να χτυπηθεί το τραπεζικό μας σύστημα. Να μην ξεπερνάει το 30% του μηνιαίου εισοδήματος τους η δόση του δανείου. Και για 3 χρόνια να πληρώνουν μόνο τους τόκους».

«Το καλύτερο αντίδοτο για μας είναι η ανάπτυξη. Δεν υπάρχει για μας θέμα 13ου και 14ου μισθού. Δεσμεύομαι να κάνω τα πάντα για να μην υπάρξουν οριζόντιες περικοπές. Αλλιώς δημιουργείται εκ νέου ύφεση. Αν υπάρξει ανάκαμψη, τότε δεν πρόκειται να μειωθούν οι μισθοί. Αυτό αγωνιζόμαστε να αποτρέψουμε και ζητάμε από τον Ελληνικό λαο να μας δώσει την δύναμη να τα καταφέρουμε. Εμείς θέλουμε να μειώσουμε τις σπατάλες του κράτους. Αυτό που δεν έκανε δηλαδή ποτέ το ΠΑΣΟΚ.Μετά την 6η Μαϊου, τέρμα αυτή η νοοτροπία».

Δείτε το πρώτο video εδώ
Δείτε το δεύτερο video εδώ
πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου