Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Τα πάνω κάτω στις Θεσσαλικές εφημερίδες

Τουλάχιστον μία εφημερίδα σε κάθε Θεσσαλικό νομό απώλεσε το δικαίωμα των πάσης φύσεως κρατικών δημοσιεύσεων (Διακηρύξεις, πλειστηριασμούς, ανακοινώσεις πράξεων χαρακτηρισμού δασαρχείων κ.λ.π.) σύμφωνα με το νέο κατάλογο των ημερήσιων περιφερειακών εφημερίδων που υπογράφτηκε από τον αρμόδιο υπουργό Παντελή Καψή και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η σχετική απόφαση που προέκυψε μετά από την αξιολόγηση των σχετικών φακέλων της κάθε εφημερίδας η οποία έγινε από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2012 με αριθμό Φ.Ε.Κ 412.

Σύμφωνα με αυτή το δικαίωμα δημοσιεύσεων στις ημερήσιες εφημερίδες, στην περιοχή της Θεσσαλίας, διατηρούν:

Για τη Λάρισα οι εφημερίδες ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΚΟΣΜΟΣ, για το Βόλο η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, για τα Τρίκαλα οι εφημερίδες ΕΡΕΥΝΑ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και για την Καρδίτσα οι εφημερίδες ΠΡΩΪΝΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΓΝΩΜΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ και ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.

Δείτε το σχετικό Φ.Ε.Κ.
πηγή:thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου