Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Τραγωδία στα Τέμπη: Δύο δίδυμες αδερφές και η ξαδέρφης του μεταξύ των θυμάτων

Θρήνος στην Καλαμπάκα καθώς τρία κορίτσια, δυο δίδυμες αδελφές και η πρώτης του ξαδέλφη, φοιτήτριες, συγκαταλέγονται μεταξύ των νεκρών του τραγικού δυστυχήματος με τα τρένα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr έχει γίνει ήδη η αναγνώρισή τους, ενώ η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την Καλαμπάκα καθώς πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια, με έντονη επιχειρηματική δράση στην πόλη.

«Αρκετά δύσκολη η αναγνώριση των θυμάτων»

Στο δύσκολο έργο της αναγνώρισης των θυμάτων από το τραγικό δυστύχημα με τα τρένα στα Τέμπη αναφέρθηκε η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή.

Όπως σημείωσε, έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου έχουν συγκεντρωθεί οι συγγενείς των θυμάτων, θα χρειαστούν αρκετές ώρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

«Είμαστε σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους και με την αστυνομία που μαζί με εμάς έχει επομιστεί το δύσκολο έργο της αναγνώρισης των σορών» τόνισε η κυρία Λεονταρή, εξηγώντας ότι το έργο που έχουν να κάνουν είναι πάρα πολύ δύσκολο καθώς οι σοροί βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου