Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Τα δίπολα. (Άρθρο αφύπνισης)

Τα δίπολα-οι δύο πόλοι-ήταν, είναι και θα είναι τρόπος ελέγχου των μαζών. Π.χ. Άσπρο-Μαύρο, Ημέρα-Νύχτα, Καλό-Κακό κ.λπ., πάντα καθοδηγούσαν τις μάζες.

Ο στόχος της υποταγής των μαζών πραγματοποιείται με τον έλεγχο της σκέψης και των συναισθημάτων.

Μια τεχνική ελέγχου των μαζών είναι ο διπολισμός.

Συνήθως τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) δημιουργούν δύο τεχνητούς πόλους και στρέφουν τις μάζες να ταυτίσουν τις ανάγκες τους με τους δύο πόλους.

Η ορθή κρίση των ανθρώπων δέχεται μια μαζική επίθεση και έτσι δημιουργείται μια πλαστή κοινή γνώμη και μια εικονική πραγματικότητα.

Ο πολιτικός διπολισμός είναι βασικό εργαλείο χειραγώγησης των κοινωνιών καθ’ όλη την διάρκεια της Ιστορίας.

Στην Ελλάδα τα δίπολα πάντα έπαιζαν κυρίαρχο ρόλο στον εγκλωβισμό της Ελληνικής κοινής γνώμης. Βενιζελικοί-Βασιλικοί, Αριστεροί-Δεξιοί, ΕΡΕ-Ένωση Κέντρου, ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία και τελευταία Νέα Δημοκρατία και Σύριζα.

Σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον που μέσα σε σχηματισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση τα Εθνικά κράτη έχουν καταργηθεί και επικρατεί πλήρως η άποψη των Ελίτ είναι κουτό να μιλάμε για διαφορές μεταξύ των κομμάτων εξουσίας.

Τα κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα εφαρμόζουν πλήρως τις εντολές των Βρυξελλών.

Η εθνική κυριαρχία, η κοινωνική δικαιοσύνη και η λαϊκή κυριαρχία σαν έννοιες έχουν καταργηθεί εντελώς μια και το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα εξαρτά την κοινωνική δικαιοσύνη από τους νόμους της αγοράς και το νόμισμα είναι ιδιωτικό και υπερεθνικό.

Οι πρωθυπουργοί προκατασκευάζονται και “επιβάλλονται”, από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ.

Έτσι ό,τι και να ψηφίσουν οι Έλληνες, είτε Κυριάκο Τσίπρα είτε Αλέξη Μητσοτάκη ένα αποτέλεσμα θα βρει. Μνημόνιο.
το είδαμε trapezikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου