Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Πέθανε ο «Άρχοντας» Τόλης Βοσκόπουλος από ανακοπή καρδιάς

Έφυγε από ανακοπή καρδιάς, λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά του - Ήταν 81 ετών - Ποιος είναι ο πρίγκιπας του λαϊκού πενταγράμμου που λατρεύτηκε σαν... θεός - Η πολυτάραχη ζωή του, η πλούσια καριέρα του και τα σοβαρά προβλήματα που είχε τους τελευταίους μήνες με την υγεία του.

Φτωχότερο είναι από σήμερα το ελληνικό τραγούδι καθώς έφυγε από τη ζωή ο ένας και μοναδικός Τόλης Βοσκόπουλος. Ο πρίγκιπας του ελληνικού λαϊκού πενταγράμμου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος διακομιστηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 11 Ιουλίου. Το ΕΚΑΒ είχε κληθεί για ασθενή με αναπνευστική δυσχέρεια. Υπενθυμίζεται ότι στα στρατιωτικά νοσοκομεία μπορουν να πανε οι βουλευτές και τα μέλη της οικογένειας τους

Ο Τόλης Βοσκόπουλος βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του Μαρία λίγες μόλις μέρες πριν από τα γενέθλια του, που είναι στις 26 Ιουλίου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος λατρεύτηκε και επιτυχίες του όπως το «Αναμνήσεις», «Περασμένες μου αγάπες», «Να κάνουμε έναν έρωτα όλο τρέλα», «Ανεπανάληπτος», «Μια αγάπη», «Στοιχηματίζω», «Αγωνία» και «Αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά» έρχονται στα χείλη όλων και τραγουδιούνται από πολλές γενιές Ελλήνων και Ελληνίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου