Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Δήλωση-βόμβα από τον Ακάρ: Η Τουρκία είναι διατεθειμένη να μην χρησιμοποιήσει τους S-400

Η Τουρκία είναι διατεθειμένη να μην χρησιμοποιήσει το σύστημα πυραύλων S-400, που αγόρασε από τη Ρωσία, στο πλαίσιο μιας ενδεχόμενης συμφωνίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες με στόχο να κατευνασθούν οι εντάσεις στο ζήτημα αυτό, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα.

«Είμαστε ανοικτοί σε μια διαπραγμάτευση πάνω σ' ένα μοντέλο παρόμοιο με εκείνο που ισχύει για τους S-300 που βρίσκονται στο νησί της Κρήτης, στην Ελλάδα», δήλωσε ο Χουλουσί Ακάρ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Hurriyet".

Απαντώντας σε ερώτηση που υπενθύμιζε το «μη επιχειρησιακό» καθεστώς των πυραύλων που είναι ανεπτυγμένοι στην Κρήτη, ο τούρκος υπουργός υποστήριξε σχετικά με τους S-400 πως η Τουρκία δεν χρειάζεται «να τους χρησιμοποιεί συνεχώς».

«Αυτά τα συστήματα (σ.σ.: αντιαεροπορικής άμυνας) χρησιμοποιούνται ανάλογα με την απειλή. Θα αποφασίσουμε γι' αυτό», πρόσθεσε.

1 σχόλιο:

  1. Μίλα σήμερα σε καυτά ροζ τηλέφωνα με σέξι Ελληνίδες και απόλαυσε live τηλεφωνικό σεξ με όμορφες γυναίκες που ξέρουν πως να ικανοποιήσουν της καύλες σου. Πάρε τώρα και απόλαυσε μοναδικές τηλεφωνικές υπηρεσίες. roztilefona-tilefonikosex.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή